Close sidebar
Close sidebar

Un senator american cere rușilor să îl asasineze pe Vladimir Putin: „Ați face lumii un serviciu”

Lindsey Graham, un senator american, le cere rușilor să îl asasineze pe Vladimir Putin. Politicianul spune că ar face un bine întregii lumi.

Georgiana Balaban,

Lindsey Graham, un senator american, le cere rușilor să îl asasineze pe Vladimir Putin.

[Sursa foto: Presa străină]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un american a declarat joi că Putin ar trebui să fie ucis de propriul popor. Lindsey Graham anunță că cine ar face acest lucru curajos ar aduce un beneficiu țării, dar și întregii lumi.

Citeste si: Conflictul armat din Ucraina îi determină pe români să scoată de două ori mai mulți bani din ATM-uri

Lindsey Graham crede cu certitudine că președintele Rusiei, Vladimir Putin, ar trebui să fie ucis de propriul popor, deoarece este singura modalitate de a scăpa Ucraina de invazia Rusă.

Cine îi vrea moartea lui Vladimir Putin

Senatorul american consideră că acest război se va finaliza, doar atunci când cineva îl va ucide pe președintele rus. Lindsey Graham afirmă că Putin ar trebui omorât chiar de poporul său.

Citeste si: Refugiații din Ucraina cazați într-o sală de sport spun că în Odesa este un infern

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Există un Brutus în Rusia? Există un colonel Stauffenberg mai de succes în armata rusă? Singurul mod în care se termină asta este ca cineva din Rusia să-l scoată pe tipul ăsta. Ai face țării tale, și lumii un serviciu grozav”, a spus Lindsey Graham.

Senatorul crede cu tărie că singurii oameni care pot rezolva acest lucru sunt poporul rus și că este foarte ușor de spus, dar mai greu de pus în practică.

El este de părere că dacă nu vrei să trăiești în întuneric toată viața, trebuie să faci un pas.

Citeste si: VIDEO| Ucrainenii veniți în România se pot angaja ușor în țara noastră. Marina, o tânără mămică de de 31 de ani, a fost primită cu brațele deschise la un salon din Capitală

„Singurii oameni care pot rezolva acest lucru sunt poporul rus.

Ușor de spus, greu de făcut. Dacă nu vrei să trăiești în întuneric pentru tot restul vieții, să fii izolat de restul lumii, într-o sărăcie extremă și să trăiești în întuneric, trebuie să faci un pas”, a mai spus senatorul american.

Citeste si: Forțele ruse pregătesc un complot pentru asasinarea lui Volodimir Zelenski. Au fost demascați de Anonymus

Americanul a fost avocat mai mult de trei decenii în U.S Air force, în serviciu activ, iar ulterior în rezervă. El este considerat o voce puternică în cadrul Partidului Republican în problemele militare și în politica externă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI