Daniel Zamfir i-a taxat pe parlamentarii Florin Roman (PNL) și Ion Stelian (USR), după reacțiile pe care le-au avut în cazul profesorului Beuran.

Citeste si: Adolescent în stare gravă la spital după ce a căzut cu placa de snowboard

Citeste si: Revoltă de ultimă oră în stradă. Sute de mii de iranieni au ieșit pentru a plânge moartea lui Soleimani

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

”MIZERABILII. Pe scenariul "Mor oamenii din cauza coruptiei/incompetentei", doi mizerabili, unul de la PNL, Florin Roman, si altul de la USR, Ion Stelian, vorbesc de vina prof Beuran in decesul femeii de la Floreasca. Bai, mizerabililor!

Citeste si: Fiica din Australia a lui Radu Beligan se roagă pentru stingerea incendiilor devastatoare: “Mă rog din toată inima ca această ploaie binecuvântată să ajungă şi la zonele afectate”

Prof Beuran a preluat-o pe femeie- un caz in care nu se baga nimeni, avand in vedere cancerul avansat, la rugamintea prof. Lascar- si nici nu a fost in sala de operatii in momentul nefericitului eveniment. Sa nu vorbesti de faptul ca femeia suferea de o boala incurabila intr-un stadiu avansat, fiind la a treia operatie si sa folosesti din nou o drama si sa te urci pe un cadavru de pe care sa strigi iarasi "la puscarie" arata mizeria umana a tuturor celor care au gasit un prilej sa plateasca polite sau sa castige capital politic”, a scris

Daniel Zamfir pe Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si