Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.
In acelasi dosar a mai fost condamnat si fostul sef DGIPI Cornel Serban. Acesta a primit o pedeapsa de doi ani si 6 luni de  inchisoare cu executare. De asemenea, Ioan Alecu, rectorul USAMV Bucuresti, a a fost condamnat la sase ani inchisoare, Petru Pitcovici, fost sef in Directia Generala Anticoruptie din MAI, la doi ani inchisoare, iar Mihai Luican, fostul prefect al Capitalei, la un an inchisoare, scrie hotnews.ro.

Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.

In acelasi dosar a mai fost condamnat si fostul sef DGIPI Cornel Serban. Acesta a primit o pedeapsa de doi ani si 6 luni de  inchisoare cu executare.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

De asemenea, Ioan Alecu, rectorul USAMV Bucuresti, a fost condamnat la sase ani inchisoare, Petru Pitcovici, fost sef in Directia Generala Anticoruptie din MAI, la doi ani inchisoare, iar Mihai Luican, fostul prefect al Capitalei, la un an inchisoare, scrie hotnews.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si