Decizia nu este definitivă, aceasta  putând fi atacată cu apel.
In acest dosar, fostul preşedinte CJ Constanţa este acuzat că nu a permis Curţii de Conturi să controleze documentele Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri şi nu a eliberat mai multe certificate de urbanism pentru o firmă care intenţiona să construiască un parc eolian la Fântânele, scrie stiripesurse.ro.

La o luna de cand s-a intors in arest preventiv nicusor Constantinescu primeste, in prima instanta, o condamnare de 6 ani in dosarul parcurilor eoliene.

Obisnuit cu scandalurile la fiecare actiune a procurorilor, de aceasta data Nicusor nu s-a putut manifesta public. In alte dati insa, a iesit circ. Spre exemplu cand a fost saltat din fata consililui judetean


Si cum o veste proasta nu vine niciodata singura, Nicusor Constantinescu afla peste doar doua zile sentinta definitiva intr un alt dosar in care a primit trei ani si jumatate cu executare tot pentru abuz in serviciu. Ceea ce inseamna ca arestul preventiv in care se afla in acest moment s ar putea transforna in detentie.


Fostul presedinte CJ constanta a ajuns in arest preventiv, in luna mai, dupa ce nu a respectat conditiile impuse de controlul judiciar. Asa ca procurorii n au mai tinut cont de nimic si l-au saltat direct de pe targa de spital.


A sustinut dintotdeauna ca este bolnav, ba chiar a facut publice imagini greu de suportat pentru cardiaci, atunci cand a fost internat in America.
Cu toate acestea fix in aceasi perioada a fost filmat in timp ce tragea cu nesat dintr o pipa, fara sa-i pese prea tare de sanatatea lui.

Colac peste pupaza, maine se va prezenta din nou in fata judecatorilor de la Inalta Curte pentru a contesta mandatul de arestare emis in mai.


Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si