Close sidebar
Close sidebar

Serban Pavlu, "Varul" din reclame, recunoaste: "Meseria mi-a intors foarte mult, intr-un domeniu in care se prea poate s-o duci prost"

Serban Pavlu a devenit celebru dupa reclamele la TV in care juca rolul “Varului”, dar actorul s-a consacrat si datorita aparitiilor in filme, si pieselor de teatru.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Acum, Serban Pavlu joaca rolul principal in serialul de televiziune “Umbre", dar si in cateva spectacole la Teatrul Bulandra, acolo unde este angajat de multi ani.

Facand parte dintr-o generatie de actori care nu s-a ferit sa joace in telenovele sau in reclame pentru a castiga bani si uneori, asa si celebritatea, Pavlu recunoaste ca e mandru si fericit ca nu o duce prost. “Mie meseria mi-a adus foarte mult. Actoria m-a facut un om mai bun, mai sigur pe el. Iar a reusi in ceva tine si de asta. Mi-a adus echilibru. (…) Ma felicit pentru alegerea facuta. Meseria mi-a intors foarte mult, intr-un domeniu in care se prea poate s-o duci prost”, a declarat el intr-un interviu recent.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Si totusi, in urma cu vreo trei ani, intr-un interviu pentru revista Tabu, Pavlu se arata deranjat de faptul ca oamenii il stiu din reclama si chiar vin sa-i ceara autografe in aceasta calitate.


"Pentru mine, partea cu popularitatea e un chin. Nu-mi place sa-mi ceara lumea autografe. Mai ales in situatia in care ala care mi-l cere m-a vazut intr-o reclama. Asta mi se pare o tampenie. Chiar o jignire, intr-un anumit sens(...) Oamenii, in sine, n-au nici o vina. E un fel de spirit de turma care-i anima. Probabil ca, in tari mai evoluate, lucrurile astea s-au petrecut acum 50 de ani.
Ma refer la chestia asta, cu omul care nu stie exact de ce esti cunoscut, dar stie ca te-a vazut undeva, ca iti stie fata si vrea un autograf!"
, declara Serban Pavlu.

foto: Facebook
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI