Close sidebar
Close sidebar

Serialul “Dragoste și secrete” a poziționat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor, în Prime Time

Kanal D s-a clasat aseara pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, in Prime Time, cu serialul turcesc “Dragoste si secrete”.

Mircea Pop,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Conform datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D a fost lider de piata, atat la nivelul intregii tari, cat si in randul populatiei de la orase.

Episodul de aseara al serialului “Dragoste si secrete” a fost urmarit de o medie de peste 1.2 milioane (1.261.000) de telespectatori din intreaga tara, in fiecare minut de difuzare.

Kanal D a fost lider de audiență

Joi, 30 iulie, in intervalul 20:00 – 23:00, Kanal D a fost lider de audienta pe doua segmente de public, inregistrand 7,2% rating si 20,1% cota de piata, pe targetul National, si 6,7% rating si 18,7% cota de piata, pe targetul All Urban.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Kanal D, premiu pentru “Excellence in Media Sales”

Minutul de maxima audienta, atins la 21:47, a adunat in fata micilor ecrane, la Kanal D, peste 1.6

milioane (1.631.000) de fani ai serialului “Dragoste si secrete”. In ceea ce priveste targetul Comercial, Kanal D si-a mentinut pozitia in topul televiziunilor, clasandu-se pe locul doi, cu 4,4% rating si 17,5% cota de piata.

Citeste si: Serialul “Dragoste şi secrete” cucereşte România!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI