Sîla este fericită la gândul că și Kuzey îi împărtășește sentimentele pe care ea le are față de chipeșul avocat și nădăjduiește că de acum înainte lucrurile între ei vor fi tot mai frumoase. Mai mult, din dorința de a-l impresiona pe Kuzey, Sîla recurge la un gest care nu va avea efectul scontat.

Citește și: Decizie de ultim moment! Primarul de la Gura Vadului, dus cu mandat la audieri în dosarul „Ferma Dacilor”

Zeynep caută să îi fie mereu alături mamei sale, după evenimentul în care a crezut că își va pierde părintele matern, iar Ege îi este sprijin frumoasei fete, spre indignarea lui Melis.

Serialul „Dragoste și speranță”, un nou episod

Serialul „Dragoste și speranță”, un nou episod la Kanal D2

Bulent încearcă să păstreze o relație armonioasă cu Gonul, însă Melis bănuiește că tatăl ei are alte planuri cu mama lui Zeynep. Înverșunata fiică a lui Bulent nu va renunța la suspiciunile sale și caută să afle adevărul despre intențiile tatălui său în ceea ce o privește pe Gonul.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Elevii din 19 județe în continuare nu au parte de transport gratuit! Ei vor ieși în stradă să-și strige nemulțumirile: ”Ligia Deca a mințit!”

Care este motivul pentru care Sîla va suferi teribil, atunci când Kuzey are o discuție serioasă cu aceasta puteți afla astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul “Dragoste și speranță” difuzat numai la Kanal D2.

Serialul „Dragoste și speranță”, un nou episod

Serialul „Dragoste și speranță”, un nou episod

Serialul „Dragoste și speranță”, un nou episod


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si