Cihan, care a promis să își susțină sora în încercarea dificilă prin care trece, caută o altă modalitate de a sustrage obiectul care o poate trimite la închisoare pe acesata, dacă acesta va fi predat autorităților.

Ce se întâmplă în cel mai nou episod din serialul „Dragoste și speranță”

Problemele din familia Bozbey nu se mai termină, de când Cavidan a intrat în viețile acestora iar Naciye va ajunge într-o situație stânjenitoare din cauza mamei lui Bahar.

Alper continuă să o persecute pe Sîla care trăiește un calvar alături de acesta, dar lucrurile vor lua o nouă turnură atunci când Kuzey o revede pe tânăra de care s-a îndrăgostit, într-un loc neașteptat.

dragoste si speranta

Serialul „Dragoste și speranță”, un nou episod

[Sursa foto: Kanal D2]

Citește și: VIDEO- A început sezonul Glicinei! Clădirea din Capitală, „îmbrăcată” în flori mov, atrage iubitorii de fotografie

Dacă va reuși Cihan să își ajute sora să recapete colierul care o incriminează și cum va reacționa Kuzey la revederea cu Sîla, puteți afla astăzi, de la ora 17:45, în noul episod din serialul ”Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

seriale turcești

Personaje din serialul „Dragoste și speranță”

[Sursa foto: Kanal D2]

dragoste si speranta kanal d2

Serialul „Dragoste și speranță”, un nou episod

[Sursa foto: Kanal D2]

seriale turcesti kanal d2

„Dragoste și speranță”, un nou episod

[Sursa foto: Kanal D2]

dragoste si speranta serial

Personaje din serialul „Dragoste și speranță”

[Sursa foto: Kanal D2]

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si