Cum starea de sănătate a lui Mithat se îmbunătățește, cele două familii Șirhan și Karadag sunt încrezătoare că făptașul va fi găsit și pedepsit cât mai repede pentru acțiunile sale îngrozitoare. Nimeni nu-l bănuiește pe Alpay că acesta se face vinovat de teribila întâmplare petrecută în ziua nunții lui Melek, iar bărbatul face demersuri, cu ajutorul lui Kenan, să părăsească țara cât mai repede, de teamă că va fi arestat.

Serialul "Melek", episod nou, joi, 2 noiembrie: Alpay riscă ani grei de detenție

Serialul "Melek"

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ceea ce nu știe Alpay este că prietenul său din copilărie îi pregătește o răzbunare cruntă, menită să îl distrugă pentru totdeauna.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Tragedia este și mai mare pentru Defne și Kerem atunci când află faptele tatălui lor, iar cel din urmă se abține cu greu să nu reacționeze violent atunci când dă nas în nas cu Funda.

Citește și: Dragostea renaște din cenușă în “Promisiunea”, un nou serial tulburător, ce are premiera pe 13 noiembrie, de la 20:00, la Kanal D!

Va reuși Alpay să părăsească țara, pentru a evita închisoarea și, ce care este adevăratul plan de răzbunare al lui Kenan, în ceea ce-l privește pe prietenul său din copilărie, puteți afla în

această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Melek”, difuzat numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si