Conflictele se întețesc și orgoliile ies tot mai mult la iveală în episodul de luni. În această seară, de la ora 20:00, în noul episod al serialului “O dragoste”, difuzat la Kanal D, Kîvîlcîm va fi pusă în față unei noi situații neașteptate.

Kîvîlcîm, o femeie educată, modernă, care crede cu tărie în independența femeii în societate, primește cu stupoare vestea că este dată în judecată pentru discriminare, în urma unui incident din trecut în care au fost implicate Kubra și sora acesteia.

Kîvîlcîm ia imediat atitudine, atunci când primește înștiințarea de a se prezenta la tribunal și, cu ajutorul avocatului Can, ea speră să rezolve situația dificilă prin care este nevoită să treacă.

Serialul "O dragoste", episodul de luni, 26 februarie 2024: Kîvîlcîm, confruntare cu propriile convingeri

Serialul "O dragoste", episodul de luni

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Omer face pași mici, dar siguri, către inima lui Kîvîlcîm, de care simte că s-a îndrăgostit. Cei doi vor petrece clipe minunate împreună alături de Cimen și Metehan, cei doi copii ai acestora. Pe de altă parte, Omer încearcă să finalizeze procesul de divorț cu soția sa, această nedorind să renunțe la mariajul său. Omer va fi nevoit să îi ceară ajutorul, în această situație, fratelui său, Abdullah, dar răspunsul acestuia îi va șoca.

Citește și: Drama neștiută a actorului Doğukan Güngör, Fatih din "O dragoste", serial difuzat de luni până vineri, la Kanal D

Serialul "O dragoste", episodul de luni, 26 februarie 2024: Kîvîlcîm, confruntare cu propriile convingeri

Serialul "O dragoste", episodul de luni, 26 februarie 2024

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Doga trece printr-o perioadă de adaptare cu familia lui Fatih și simte nevoia să petreacă timp cât mai mult alături de soțul său. Mai mult, Doga va fi pusă într-o situație neplăcută de către familia soțului său, atunci când aceștia află că tânăra noră se comportă <nepotrivit>, în societate.

Frumoasa Doga va avea un șoc teribil atunci când Fatih le va da dreptate părinților săi în ceea ce o privește și va lua o decizie radicală.

Dacă va reuși Kîvîlcîm să o determine pe Kubra, femeia care a acționat-o în judecată, să renunțe la acest demers care îi poate schimba dramatic viața și ce implicare va avea Omer în această situație, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si