Kîvîlcîm își apără ca o leoaică puiul, atunci când își vede fiica agresată de către soțul ei. Femeia nu concepe, sub nicio formă, ca Doga să mai rămână alături de Fatih, fiind convinsă, mai mult ca oricând, că cei doi sunt complet diferiți și nu au ce cauta împreună. Kîvîlcîm îi interzice cu desăvârșire lui Faith să îi agreseze în vreun fel fiica și îl avertizează că va lua măsuri în acest sens.

Aflând de tot ceea ce se petrece în proaspăta căsnicie a fiului său, Abdullah îl avertizează pe Fatih că dacă nu își îndreaptă comportamentul față de cei dragi, va avea mult de suferit.

Serialul „O dragoste”, un nou episod la Kanal D

În plus, odată cu scandalul uriaș provocat de soțul său, Doga nu mai rezistă și va lua atitudine față de toți cei din familia acestuia, tânăra manifestându-și direct nemulțumirile. Fatih și Doga ajung într-un punct critic al căsniciei lor.

Citește și: Serialul „O dragoste”, un nou episod la Kanal D: Doga, în dificultate

Pembe își dorește să își căsătorească fiica, pe Nursema, cu un tânăr pe nume Ismail, însă nimeni nu știe că tânăra este îndrăgostită, de fapt, de partenerul de afaceri al frumoasei Alev.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Sonmez este alături de fiica sa, atunci când aceasta încearcă să rezolve cât mai repede problemele pe care le are Doga în casnicie. 

Citește și: „Dragoste și speranță”, un nou episod: Dramă totală pentru Hulya

Știind cât de greu i-a fost, de când a divorțat, să își crească singură fetele, mama lui Kîvîlcîm își dorește, totodată, ca fiica ei cea mare să își găsească un partener de viață, conștientă fiind că acesteia îi este tot greu să facă față tuturor provocărilor vieții.

Omer se îndrăgostește de Kîvîlcîm

Omer se îndrăgostește pe zi ce trece de Kîvîlcîm și încearcă să petreacă cât mai mult timp cu frumoasa femeie. Omer este luat prin surprindere atunci când află că Nazîm, un prieten vechi al avocatului Can, recent venit în oraș, se îndrăgostește de Kîvîlcîm.

Dacă vor reuși Doga și Fatih să își salveze căsnicia puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul epuisod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si