Ceylin află cu stupoare că Parla se face vinovată de moartea tânărului Serdar, ucigașul tatălui său și nu știe cum să reacționeze la așa o veste teribilă.

În plan paralel, și pentru Îlgaz lucrurile se complică tot mai mult de când a aflat de implicarea bunicului său în teribila moarte a lui Serdar. Inutil încearcă Cînar să își înduplece fratele, astfel încât bunicul lor să nu aibă de pătimit, pentru că Îlgaz alege calea dreptății.

Un nou episod din „Secrete de familie”, la Kanal D

O situație care complică și mai mult întreaga poveste în care cele două familii sunt implicate îi va face pe soții Kaya să sufere și mai mult din cauza celor întâmplate.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Dacă vor reuși Îlgaz și Ceylin să facă față unei situații atât de dramatice în care familiile lor sunt din nou implicate, puteți afla astăzi, de la ora 23:00, în noul episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat la Kanal D. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si