Radu este revoltat și pare că nimic nu este în favoarea lui, iar acesta are o discuție cu Ionuț.
Nicoleta îl așteaptă pe Sorin în camera roșie, dar, spe surpinderea ei, acolo se întâlnește cu Ionuț. Aceasta este dezamăgită de situație, dar încearcă să se comporte ca și cum nu ar da nimic de bănuit.

Citeste si: Dragoș, fostul concurent de la Casa Iubirii, vine cu replici dure la adresa Mariei: „Eu nu cred că își are locul acolo”

”Întrerupem camere roșii pentru o situație, dacă aș vrea să-i folosesc cuvintele lui Radu, aș zice <<penală>> ”, a spus Andreea Mantea.

Radu încearcă să se scuze și să spună că totul a fost un joc, asta după ce Andreea Mantea a făcut afirmațiile. Aceasta și-a ieșit din minți și a fost la un pas să îl elimine pe Radu.

Dragoș, fostul concurent, vine cu replici dure la adresa Mariei

Fostul concurent de la Casa Iubirii are o parere bine formată despre Maria, cea pe care a și plăcut-o la un moment dat. Ce crede acesta despre ea, dar și despre actuala sa relație?

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Eu nu cred că își are locul acolo, a spus Drașos pentru Culisele Iubirii. Cred că a venit pentru altceva, a venit să se afirme, pentru partea economica.

Nu are rost să discutam voalat.

Citeste si: Xenia a pus deja ochii pe Bogdan: „Sper să mă cheme în Camera Roșie”

E o atracție fizica, un fitil cu George.

Nu cred că rămân împreună, fac parte din zone diferite, e foarte greu. Nu cred în relația lor. Ea e foarte mica de ani și imatura. Nu am observat o caracteristica de apropiere intre ei doi. Intre Bianca și Adrian am simțit la început. La ei este o chestie de show. Nu este o relație falsa, ci forțată. Nu sunt atât de apropiați.

Citeste si:  Laura, îndrăgostită de Radu? Care sunt bănuielile Xeniei din Casa Iubirii?

M-a surprins că Nicoleta a fost nominalizata. Cuplul lor, ce să zic, îmi amintesc că Nicoleta a zis că a venit pentru Sorin la început. Lucrurile pot continua într-un mod mai bun sau mai rău. Nu am nimic cu el, dar nici nu îl am la inima. Este muncitor, este la locul lui. Nu am avut nicio altercație cu el.  Are alta gândire, suntem diferiți, prefer să nu intram în clinciuri. E problema lor”,  a spus fostul concurent, potrivit Kanal D. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si