Autoritățile ruse consideră explozia de pe podul Kerci un ”act terorist”. Potrivit acestora, explozibilul a fost ascuns în cutii de ''role de film''.

Serviciile de securitate ruse au arestat opt suspecţi în cazul exploziei de pe podul Kerci

Explozibilul ar fi fost trimis în luna august din portul ucrainean Odesa, care ulterior au tranzitat Bulgaria, Georgia şi Armenia înainte de a intra în Rusia.

Citeste si: VIDEO- Serghei Lavrov, ministrul de Externe al Rusiei: Statele Unite sunt implicate "de facto" în război

În urma exploziei au fost distruse mai multe vagoane-cisterne cu combustibil care urmau să ajungă în Crimeea și o secțiune a podului.

Vladimir Putin vrea răzbunare în urma exploziei de pe podul Kerci

Podul Kerci este mândria lui Vladimir Putin și a fost inaugurat în anul 2018. Kievul a fost bombardat de rachete a doua zide la explozia podului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Volodimir Zelenski dezvăluie o discuție cu Vladimir Putin: L-am sunat și mi-a răspuns- antena3.ro

Citeste si: Klaus Iohannis condamnă atacurile Rusiei asupra orașelor din Ucraina. "Uciderea de oameni nevinovați trebuie să înceteze"

Rusia a început o anchetă pentru a stabili vinovații în acest caz.

„Nu există niciun dubiu. Acesta este un act de terorism ce a vizat distrugerea unei infrastructuri civile de importanță critică”, a spus Putin, potrivit unei înregistrări video postate pe canalul de Telegram al Kremlinului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si