Cu o atitudine de învingători. Așa au venit studenții participanți la singura competiție de pescuit dedicată lor din România. Astfel, 10 echipe de tineri fără experiență în domeniu, fete și băieți de la diferite facultăți, s-au întrecut în pescuit pe o baltă din Ghimpați. Ei au fost supravegheați de câte un profesionist în încercarea de a pune mâna pe marele premiu.

Citește și: Pescar arestat pentru că a mâncat un delfin rar, după ce l-a prins "din greșeală”

Andrei Șerban, antrenor: „Fără experiență au învățat. 90% din pește i-au scos studenții, eu doar i-am asistat, le-am arătat la început. S-au descurcat fără probleme.” 

Echipați cum trebuie și cu undițele puse pe poziții pescarii de ocazie s-au bucurat de fiecare pește prins.

Matei Negoiescu, căpitan echipă: „Cum de la medicină la pescuit? Am aflat și eu de acest eveniment printr-o cunoștință comună, m-am gândit că n-am fost niciodată la pescuit, sună interesant de ce să nu încerc.” 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Mihaela Dogaru, concurentă: „Sinceră să fiu nici nu mă așteptam să fiu astăzi aici, dar eram în camera de cămin și am auzit pe cineva că bate la ușă, era Bogdan, ne-a spus 2-3 chestii despre acest eveniment și am

zis ok, ne-ai convins.” 

Și pentru că este vorba de pescuit sportiv, exemplarele de pește capturate au avut un regim special.

„Prins regulamentar de buza de jos. Salteaua este pentru grija peștelui. După fiecare înțepare, peștele se dă cu un spray.”

Apoi peștele a fost ținut într-un sac ecologic în apă pentru a fi cântărit și ulterior eliberat.

Andrei Bogdan Gradea, organizator: „A început cântarul oficial suntem la standul 1, colegii au prins deja 10 pești.

Afară e cald, peste 40 de grade, așa că din 4 în 4 ore noi cântărim peștii, îi eliberăm, totul să fie în siguranță.”

Concursul se află la ediția cu numărul 3 și a fost conceput de Bogdan, student la medicină  

Competiția aflată deja la a 3 ediție a început din pasiunea pentru pescuit a lui Bogdan, student la medicină în anul patru, care este și campion național la crap.  

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Andrei Bogdan Gradea, organizator: „Concursul pot să zic cu mândrie că a venit din partea bunicii mele, care mi-a propus să facă un eveniment în funcție de plăcerile mele, iar pescuitul, pot să zic că face parte din hobby-urile mele de suflet.”  

La final toți participanții au plecat cu câte un premiu, însă cea de-a treia ediție a competiției a fost câștigată de echipa Tirbușon în frunte cu antrenorul său.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si