Sexy-deputata Andreea Cosma ar putea fi chemată în faţa instanţei pentru a explica în ce mod a afectat-o folosirea termenului de ”penal” folosit de preşedintele Iohannis. Ploieşteanca i-a făcut plângere lui Iohannis la CNCD, iar ca urmare acesta a fost amendat. Preşedintele a cerut în instanţă anularea actului administrativ prin care a fost amendat iar la înfăţişarea de luna trecută, instanţa a pus în discuţie posibila chmare a celor care au sesizat consiliul.

”Amână cauza pentru a da posibilitatea pârâtului să-şi exprime poziţia procesuală cu privire la necesitatea introducerii în cauză a autorilor sesizărilor care au stat la baza pronunţării hot. Nr 168/09.05.2018 de către CNCD, respectiv petenţii Jurindex Media SRL, Cosma Andreea, Savaliuc Ovidiu Răzvan”, se arată în ”minuta” şedinţei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Andreea Cosma a depus o petiţie la CNCD împotriva lui Iohannis în luna mai, susţinând că afirmaţiile acestuia şi folosirea termenului de ”penal” i-a încălcat prezumţia de nevinovăţie.
”Afrimaţiile au fost de natură să mă discrimineze, anulându-mă ca individ, cu încălcarea prezumţiei de nevinovăţie, prin atribuirea etichetei umilitoare de ”penal”, care mi-au creat un prejudiciu moral prin asimilarea mea în percepţia opiniei publice ca o persoană certată cu legea, care comite infracţiuni, printre care şi cea de a ataca justiţia”, a scris Andreea Cosma în petiţie. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si