Oamenii au rămas uimiți de prețurile ridicate de pe litoralul românesc, însă există o plajă în Europa cu prețuri și mai mari. Acolo un șezlong costă 500 de euro.

Citește si: VIDEO- Avertisment sumbru făcut de cercetători: apa din Marea Neagră pune în pericol viața oamenilor

Românii se plâng de banii care sunt nevoiți să-i scoată din buzunar pentru a închiria un șezlong pe litoralul românesc.

Totuși, pe o plajă din Europa prețul închirierii șezlongului a bătut recordul. Închirierea costă nici mai mult, nici mai puțin, de 500 de euro.

Prețul record al unui șezlong

Prețurile au explodat pe litoral, dar nu doar în România. Spania a devenit una dintre cele mai căutate atracții de vacanță din vara aceasta, iar pe insula Ibiza trebuie să ai bani dacă vrei să te distrezi. Acolo, prețul pe care trebuie să îl plătești pentru un șezlong este de 500 de euro.

Citește si: Alertă de gărgăuni pe litoralul românesc. Ce spune un cunoscut medic despre panica creată

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ibiza este o destinație de lux. Nu oricine ajunge acolo. Prețurile sunt foarte mari, cu toate acestea mulți aleg să meargă acolo pentru că sunt multe atracții turistice.

Pe plajele din Ibiza răsună muzica încă de la primele ore ale dimineții, iar cluburile de acolo sunt cunoscute de toată lumea, cel puțin din povești. În anul 2019 s-a deschis Ushuaia, care a fost denumit drept al treilea cel mai bun club din întreaga lume, titlu dat de către Internațional Nightlife Association.

Citește si: Treizeci de ţestoase marine, găsite înjunghiate pe o plajă: „Este extrem de dificil să procesezi asta”

Prețurile sunt uriașe. Pentru o vacanță Ibzia, scoți bani frumoși din portofel. Însă, există oameni care merg acolo și fără rețineri sunt dispuși să ofere chiar și 500 de euro pentru un singur șezlong. Dacă stai trei zile acolo vei cheltui bani cât pentru o săptămână pe litoralul din România.

Prețul pe care trebuie să îl plătească o singură persoană pentru o vacanță de șase nopți, cu mâncare și cazare, este de peste 7.000 de euro.

Citește si: Jorge, la plajă cu soția super sexy! Ramona Prodea a atras toate privirile cu un corp senzațional la 50 de ani| EXCLUSIV


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si