Cele două femei care și-au pierdut viețile se întorceau de la un priveghi. La rândul său, șoferul în vârstă de 71 de ani venea de la o înmormântare din Ungaria.

Circulația pe drumul național care leagă Oradea de Arad a fost întreruptă mai bine de două ore.

Două femei și-au pierdut viața noaptea trecută

Cele două femeie de 73 și 77 de ani se pare că ar fi traversat strada printr-un loc nepermis, potrivit șoferului.

Localnicii, martori spun că femeile traversau strada pe trecerea de pietoni. Mai mult, aceștia susțin că șoferul nici nu le-ar fi văzut pe femei pentru că pe șosea nu există urme de frână.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Localnicii susțin că în zonă au loc multe accidente și asta din cauza panoului amplasat în zonă care ar reduce semnificativ vizibilitatea șoferilor.

Citește și: Familia Robertei, tânăra ucisă de Vlad Pascu în accidentul de la 2 Mai, revoltată de propunerea de mediere: ”Să facem o mediere ca să îmi cumpere sufletul copilului meu?”

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru omor din culpă și vor stabili în cele din urmă dacă cele două femei au traversat sau nu pe trecerea de pietoni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si