Close sidebar
Close sidebar

Sfarsit groaznic! O femeie care se intorcea cu vaca de la pascut, a murit cu capul strivit sub o masina

O femeie de 35 de ani, din localitatea vranceana Golesti, a sfarsit marti intr-un mod infiorator: a vrut sa traverseze soseaua in timp ce se intorcea acasa cu vaca de la pascut si a fost lovita de un autotractor, fiind proiectata apoi pe sensul opus de mers, unde a fost lovita de un autoturism. Capul femeii a fost prins sub roata masinii, ea neavand nicio sansa de supravietuire.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Nenorocirea s-a produs marti seara, pe DN 2 E 85, supranumit si soseaua mortii. O femeie de 35 de ani din Golesti se intorcea cu o vaca de la pascut cand a incercat sa traverseze soseaua prin loc nepermis, moment in care a fost acrosata de un autotractor, dupa care a fost proiectata pe sensul opus de mers, fiind acrosata de un autoturism Skoda.

Tanara a sfarsit cu capul strivit sub roata autoturismului, fiind nevoie de interventia pompierilor pentru scoaterea acesteia de sub roata din spate a autoturismului.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Din cauza tragediei, circulatia pe DN2 (E85) Focsani – Ramnicu Sarat s-a desfasurat zeci de minute ingreunat, pe un fir alternativ, la km 175, in zona localitatii vrancene Golesti.

Sursa FOTO – monitorulvn.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI