Close sidebar
Close sidebar

Sfârșit tragic pentru o fetiță de 12 ani din Italia. S-a stins din viață la trei zile, după ce a leșinat la școală: ,,Mă doare capul puternic”

La doar trei zile după ce a leșinat în școala în care învăța în Prato, Italia, o elevă în vârstă de 12 ani, s-a stins din viață din cauza unei hemoragii cerebrale, la un spital de pediatrie din Florenţa.

Alexandra Costea,

Sfârșit tragic pentru o fetiță de 12 ani din Italia. S-a stins din viață la trei zile, după ce a leșinat la școală: ,,Mă doare capul puternic”

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Evenimentul nefericit a avut loc vineri când fata prezenta o durere de cap ascuţită şi bruscă. „Am o durere puternică de cap”, au fost ultimele cuvinte pe care fata a reușit să le spună colegilor de clasă, înainte de ora de educație fizică. Copila s-a prăbuşit în clasă şi a leşinat.

Un echipaj medical a ajuns de urgență la faţa locului, iar eleva a fost transportată cu elicopterul la Spitalul de pediatrie Meyer din Florenţa. Copila a petrecut trei zile la Terapie Intensivă, iar luni, în jurul orei 20:00, seara, s-a stins din viaţă, cel mai probabil din cauza unei hemoragii cerebrale.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Caz cutremurător în județul Argeș. Un profesor este cercetat pentru purtare abuzivă după o discuție cu o elevă: ,,Îi scot toţi dinţii din gură"

S-a stins din viață la trei zile, după ce a leșinat la școală

Copila, de origine chineză, era înscrisă în clasa a VIII-a la o şcoală din Prato. Panica a pornit, vineri dimineaţa, în jurul orei 9:00, când fata le-a mărturisit colegilor, în timp ce aştepta să înceapă ora de educație fizică: „Am un durere puternică de cap”, după care a căzut la pământ.

Profesorul de sport a încercat să-i efectueze manevrele de resuscitare fetei, aflându-se în tot acest timp în legătură telefonică cu centrul de prim ajutor în așteptarea echipajului medical.

Medicul de urgenţă, care a acționat la câteva minute după telefonul cadrului didactic, și-ar fi dat seama imediat de starea gravă în care se afla minora de 12 ani. Acesta a solicitat intervenţia elicopterului, care a aterizat într-o parcare din apropierea școlii pentru a transporta fata la spitalul din Florenţa. Specialiștii nu au operat-o pe minoră deoarece starea ei era extrem de delicată și pierduse foarte mult sânge.

Citeste si: Valeriu Gheorghiță despre Covid-19: "Impactul este semnificativ mai mic la copii decât la adulți, dar nu este zero"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI