Marie Downey și-a pierdut viața în mod tragic. Femeia a fost găsită moartă pe podeaua salonului în care era internată din Maternitatea Universității Cork, la puțin timp după ora 8 dimineața, în data de 25 martie 2019. Tragic este că aceasta a murit împreună cu fiul ei, Darragh,un nou născut. Cel mic se afla sub trupul ei, grav rănit. Oamenii legii au deschis imediat o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat, rezultatele fiind prezentate în instanță abia acum.

Citeste si: Un bărbat din Botoșani și-a bătut iubita însărcinată, cu scândura, până a ajuns în spital. Motivele tânărului sunt de necrezut

Nou-născutul a murit asfixiat

Medicii legiști care s-au ocupat de caz au stabilit că Marie Downey a suferit o criză de epilepsie în salonul în care era internată, prăbușindu-se din pat și prinzându-și fiul nou-născut sub ea, potrivit Cork Live.

Sfârșit tragic pentru o mamă și bebelușul ei nou născut. Au murit în maternitate la scurt timp după naștere

Ultima poză a familiei înainte de tragedie

[Sursa foto: mirror.co.uk]

Citeste si: Bebelușul abandonat în canal, a fost salvat de la moarte de pisici

Dr. Peter Kelehan a declarat în instanță că viața femeii ar fi putut fi salvată dacă un membru al personalului ar fi găsit mama și copilul la aproximativ patru minute de la producerea incidentului nefericit, conform Mirror.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Cercetăeile au dezvăluit că nou-născutul a decedat din cauza unei insuficiențe multiple de organe, fiind o urmare a asfixierii prin compresie. Vedictul final dat în proces a fost acela de accident medical.

Citeste si: O tânără de 31 de ani a murit după ce a născut. Otilia nu a apucat să-și țină copilul în brațe

Cercetările au durat apoape 2 ani și jumătate

Soțul femeii a declarat că nu are încredere în sistemul medical și a descris verdictul și recomandările juriului ca fiind „bune”, dar a recunoscut că procesul a fost un adevărat coșmar.

Sfârșit tragic pentru o mamă și bebelușul ei nou născut. Au murit în maternitate la scurt timp după naștere

Înmormântarea lui Marie și a fiului său Darragh a avut loc pe 30 martie 2019

[Sursa foto: mirror.co.uk]

Citeste si: Descoperite șocantă în Drobeta-Turnu Severin: O tânără gravidă a fost găsită inconștientă pe stradă

„Procesul a fost foarte dificil. Presupun că a devenit mai dificil din cauza imposibilității de a-mi exprima declarațiile în primul rând, dar și în timpul procesului, prin limitarea a ceea ce puteam spune. Am așteptat peste doi ani și jumătate să sosească această zi. Și, în timp ce acest proces dureros s-a încheiat, inimile noastre rămân frânte. Suntem recunoscători juriului pentru verdictele și recomandările lor, care sperăm să scutească alte familii de acest tip de șoc. Marie și cu mine am căutat ceea ce credeam că este cea mai bună îngrijire posibilă pentru ea. Am fost dezamăgiți și ne simțim înșelați de sistem", a susținut acesta.

Sfârșit tragic pentru o mamă și bebelușul ei nou născut. Au murit în maternitate la scurt timp după naștere

Kieran Downey, soțul îndurerat al femeii

[Sursa foto: Daragh Mc Sweeney/Provision) via mirror.co.uk]

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citeste si: Un bebeluș de nouă zile a murit de COVID-19. Mama fetiței luase virusul în timpul sarcinii

Tatăl îndurerat a povestit că ziua în care s-a născut fiul să, Darragh a fost cea mai fericită zi din viața lui. Marie mai avea acasă doi fii care erau foarte bucuroși să devină frați mai mari.

Citeste si: O tânără mamă a născut și și-a abandonat copilul în grădină. Bebelușul a murit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si