Close sidebar
Close sidebar

Sfârșit tragic pentru o tânără româncă din Franța! A fost înjunghiată cu sânge rece de un bărbat de peste 30 de ori

Durere fără margini în familia unei românce în vârstă de 26 de ani! Tânăra a fost găsită fără suflare în apartamentul în care locuia în chirie din orașul francez Le Mans, departamentul Sarthe (regiunea Pays de la Loire). Descoperirea a fost făcută în dimineața zilei de joi, 20 aprilie 2023.

Alexandra Costea,

Sfârșit tragic pentru o tânără româncă din Franța! A fost înjunghiată cu sânge rece de un bărbat de peste 30 de ori

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Conform jurnaliștilor de la francetvinfo.fr, oamenii legii au identificat pe strada orășelului francez, în jurul orei 4:00 dimineața, un bărbat, de naționalitate franceză, în vârstă de 23 de ani, care avea mai multe răni la nivelul mâinilor. Tânărul s-a autodenunțat că a înjunghiat o femeie, motiv pentru care a fost reținut imediat de polițiști.

Citește și: Incredibil ce a făcut o femeie care nu a vrut să-și lase iubitul la meci! A sunat la poliție și a inventat o amenințare cu bomba

Mai mult, individul le-a oferit mai apoi oamenilor legii și o adresă, acolo unde a comis fapta. Cu ajutorul acestei informații, polițiștii  s-au deplasat de urgență la locul respectiv. Acolo, într-unul dintre apartamente, autoritățile franceze au găsit o femeie care sângera abundent pe podea.

În primă fază, echipajul de ambulanță care a ajuns la fața locului au reușit să o resusciteze, doară, din nefericire, românca în vârstă de 26 de ani s-a stins din viață la scurt timp din cauza numeroaselor răni de cuțit.

Bărbatul și-ar fi pierdut cumpătul după câteva comentarii făcute de româncă

Conform sursei citate, tânăra a suferit peste 30 de răni efectuate prin înjunghiere, mai ales la artera carotidă.

Oamenii legii au găsit în apartamentul unde a avut loc oroarea trei cuțite de bucătărie.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Francezul în vârstă de 23 de ani, care a fost arestat, le-a explicat ulterior polițiștilor că o cunoștea pe victimă deoarece în mai multe rânduri s-a folosit de serviciile oferite de ea. Potrivit declarațiilor inculpatului, românca lucra ca escortă.

Citește și: Un copil de 5 ani a ucis o pensionară în timp ce învăța să meargă cu bicicleta. Cum s-a produs nenorocirea

Individul a recunoscut că, în noaptea de miercuri, 19 aprilie, spre joi, 20 aprilie, românca în vârstă de 26 de ani a făcut unele comentarii la adresa lui care l-au rănit sentimental, motiv pentru care și-a pierdut cumpătul și i-a aplicat femeii mai bine de 30 de lovituri de cuțit.

De asemenea, conform jurnaliștilor de la ouest-france.fr, Poliția Tehnică și Științifică a prelevat probe de la fața locului. A fost deschisă o anchetă sub acuzația de omucidere, care este coordonată de Securitatea departamentală Sarthe. Apartamentul victimei a fost sigilat. Reședința fusese închiriată prin intermediul platformei Airbnb.

Citește și: VIDEO- Incredibil! Pragul dezincriminării abuzului în serviciu a fost eliminat după o dispută în Parlament

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI