Potrivit acuzației, africanul în vârstă de 26 de ani i-ar fi tăiat gâtul unui românului în vârstă de 45 de ani, folosind un cutter. Arma crimei s-a rupt în timpul crimei din cauza violenței loviturii.

Adrian s-a stins din viață  în noaptea dintre 28 și 29 iulie 2022, într-o cameră a unui apartament  situat pe via Borsellino din Caselle Lurani, regiunea Lombardia, pe care cei doi o împărțeau.

Sfârșit tragic pentru un român din Italia! Adrian a fost ucis cu sânge rece de un african

Citește și: Povestea Angelinei, românca care a ajuns Miss în Italia. Cum a fost aleasă Miss Adriatico

Oamenii legii care au ajuns la fața locului, alarmați de vecinii celor doi. Oamenii au fost treziți de scandalul din apartamentul românului, așa că au solicitat intervenția autorităților.

Toate indiciile au dus către tânărul african

Africanul în vârstă de 26 de ani a susținut întotdeauna că este nevinovat. Cu toate acestea, toate indiciile adunate de carabinieri în timpul anchetei și de către experții Institutului de Cercetare Criminalistică au dus la el.

Nici până la acest moment, motivu crimei nu a fost dezvăluit.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Indiciul care ar putea zgudui Vaticanul! Adolescenta de 15 ani a dispărut de mai bine de 40 de ani, iar acest detaliu ar putea elucida misterul

Sfârșit tragic pentru un român din Italia! Adrian a fost ucis cu sânge rece de un african

Potrivit autorităților judiciare, Adrian Mihăeș și bărbatul african locuiau împreună în același apartament, fiind colegi de cameră.

Nu au fost dezvăluite niciodată motivele care au condus la această tragedie și de ce acuzatul a recurs la un act atât de violent și brutal.

Citește și: Gestul emoționant făcut de un tată înainte să moară! Le-a scris fiicelor sale felicitări cu ocazia zilei lor de naștere, pentru următorii 30 de ani

Carabinierii au colectat probe și indicii în timpul anchetei, care au pus tânărul de origine africană în centrul suspiciunilor.

Institutul de Cercetare Criminalistică a efectuat expertiza medico-legală, confirmând că lama cutterului utilizat în atac a fost deteriorată din cauza aplicării unei forțe considerabile.

Citește și: Un bărbat s-a stins din viață în timp ce vopsea o trecere de pietoni. Incident de muncă dramatic din cauza căldurii!

Desfășurarea procesului a avut loc într-un cadru extrem de tensionat și emotiv, mai ales pentru că familia victimei și susținătorii acesteia au solicitat o pedeapsă severă pentru acuzat.

În ciuda susținerilor sale de nevinovăție, probele și faptele adunate împotriva sa l-au condus pe africanul în vârstă de 26 de ani la o condamnare la 20 de ani de închisoare pentru omor intenționat, notează jurnaliștii de la  Il Cittadino .


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si