Close sidebar
Close sidebar

Sfasietor! Tragedia unui barbat care isi creste singur cei trei copii dupa ce sotia lui a murit in timpul nasterii

Tragedia unei familii din Anglia este sfasietoare! O tanara mama, a fost dusa la spital ca sa nasca cel de-al treilea copil, iar pe masa de operatii a suferit un atac de cord. Acum, trei copii sunt orfani de mama, iar tatal lor este nevoit sa ii creasca singur.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Brett Parry era foarte fericit ca sotia lui va naste cel de-al treilea copil, si a fost programata pentru cezariana la Spitalul Northampton General, acelasi unde Becky lucra. Tanara mama lucra la sectia de oncologie a spitalului in care a mers sa nasca, asa ca nu exista niciun motiv de ingrijorare. Intr-o atmosfera destinsa, in care mamica era inconjurata de cadre medicale pe care le cunostea, s-a produs o tragedie de neimaginat, care a distrus intreaga familie.

Becky a suferit un arac de cord care a bagat-o in coma, chiar in timpul operatiei de cezariana. Tanara mama nici nu a apucat sa-si vada baietelul nou nascut. Ea nu si-a mai recapatat cunostinta, iar la trei zile de la incident, au fost oprite aparatele care ii sustineau artificial viata.La cinci saptamani de la moartea lui Becky, Brett care acum are grija de cei trei copii, Ashtonde 9 ani, Dolcie-Belle de 5 ani si bebelusul nou-nascut, Hudson, se lupta sa accepte ca si-a pierdut subit, inexplicabil, sotia.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Becky era perfect sanatoasa. A mers la spital sa nasca si acum nimeni nu o sa o mai vada vreodata. Nu pare real. Inca am in camera bagajul pe care si-l pregatise pentru noptile pe care urma sa le petreaca in spital. Nu pot sa deschid sifonierul”, spune Brett.

Brett si Becky s-au cunoscut atunci cand aveau 16 ani.

Barbatul este devastat dupa ce si-a pierdut cea mai buna prietena, femeia cu care se casatorise in urma cu un an.

sursa: thesun.co.uk

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI