Cristina Dorobanțu, prezentator Știrile Kanal D: „Foarte mulți tineri își doresc să devină antreprenori. Care sunt primii 3 pași pe care aceștia trebuie să-i urmeze pentru o afacere de succes?” 

Cristian Onețiu, anteprenor și business mentor: „Ce ar trebui să facă și ce cred că e cel mai util este să înțeleagă că antreprenorii sunt problem solver. Ei sunt rezolvator de probleme, asta înseamnă că trebuie să identifice o problemă în piață, acolo unde cineva suferă, și să vină cu un produs sau un serviciu care să rezolve acea problemă.

Al treilea lucru important este să-și facă un minimum viable product, adică ceva foarte minimalist, suficient necesar pentru a testa dacă ceea ce el și-a imaginat chiar funcționează.” 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cristina Dorobanțu, prezentator Știrile Kanal D: „De câți bani ai nevoie să pornești o astfel de afacere?”

Cristian Onețiu, anteprenor și business mentor: „Decât să pornești cu toate economiile tale și ale prietenilor tăi, în general, ultimul studiu pe care l-a făcut Start-up Monitor în România arăta că în medie afacerile românești pornesc cu 50.000 de dolari, majoritatea din banii tăi și din banii prietenilor.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si