Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Sfaturi de la un milionar de succes. „Cei care vor să-și deschisă o afacere trebuie să înțeleagă că antreprenorii sunt problem solver”

Să ai propria afacere e visul multor români, dar puțini sunt cei suficient de curajoși să renunțe la un loc sigur de muncă și să pășească în necunoscut. Din ce voi trăi dacă rămân fără salariu? Cu ce o să-mi plătesc ratele și cum fac să produc suficienți bani? Sunt întrebările cel mai des întâlnite, la care ne va oferi răspuns cunoscutul antreprenor Cristian Onețiu, aflat în top 500 Forbes, ceea ce îl face unul dintre cei mai bogați oameni din lume.

Redactia Stirile Kanal D,

Sfaturi de la un milionar de succes. „Cei care vor să-și deschisă o afacere trebuie să înțeleagă că antreprenorii sunt problem solver”

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Cristina Dorobanțu, prezentator Știrile Kanal D: „Foarte mulți tineri își doresc să devină antreprenori. Care sunt primii 3 pași pe care aceștia trebuie să-i urmeze pentru o afacere de succes?” 

Cristian Onețiu, anteprenor și business mentor: „Ce ar trebui să facă și ce cred că e cel mai util este să înțeleagă că antreprenorii sunt problem solver. Ei sunt rezolvator de probleme, asta înseamnă că trebuie să identifice o problemă în piață, acolo unde cineva suferă, și să vină cu un produs sau un serviciu care să rezolve acea problemă. Al treilea lucru important este să-și facă un minimum viable product, adică ceva foarte minimalist, suficient necesar pentru a testa dacă ceea ce el și-a imaginat chiar funcționează.” 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cristina Dorobanțu, prezentator Știrile Kanal D: „De câți bani ai nevoie să pornești o astfel de afacere?”

Cristian Onețiu, anteprenor și business mentor: „Decât să pornești cu toate economiile tale și ale prietenilor tăi, în general, ultimul studiu pe care l-a făcut Start-up Monitor în România arăta că în medie afacerile românești pornesc cu 50.000

de dolari, majoritatea din banii tăi și din banii prietenilor.”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI