Close sidebar
Close sidebar

Sfaturi pentru Designul Sistemelor Expoziționale

Expozițiile și târgurile comerciale sunt locațiile excelente pentru marketing si generare de leaduri, deoarece oferă un cadru în care partenerii B2B și publicul larg pot face networking și pot face tranzacții. De cele mai multe ori, totuși, competitorii tăi vor fi prezenți și ei la eveniment, concurând cu afacerea ta pentru aceiași potențiali clienți.

Diana Bostan,

Sfaturi pentru Designul Sistemelor Expoziționale


DISTRIBUIE
acest articol

Prin urmare, cum te puteți asigura că produsele, brandingul și mesajele companiei tale ies în evidență față de concurență și vă sporesc șansele de a atrage noi clienți? Designul pop up spiderului expus joacă un rol important în acest caz.

Design grafic

Una dintre cele mai importante componente ale standului tău expozițional este grafica și design-ul acestuia, deoarece este crucial să atragi atenția oamenilor. Reține că te vei confrunta cu alți competitori, ceea ce înseamnă că ai doar trei până la cinci secunde pentru a atrage atenția potențialilor clienți. Te sfătuim să îți creezi imaginile și bannerele ținând cont de publicul la care doriți să ajungeți la acel târg. Toate standurile expoziționale Formtex au opțiunea simplă și rapidă de a schimba elementele grafice, asigurându-vă că standul tău va fi mereu actual și nu va părea niciodată demodat.

Citeste si: 3 dispozitive care nu trebuie să lipsească dintr-o gospodărie modernă

Dimensiune

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Ceea ce funcționează pentru o afacere poate să nu funcționeze neapărat pentru alta, astfel încât dimensiunea și designul standului tău expozițional trebuie să fie special adaptate pentru a răspunde cerințelor și obiectivelor specifice ale business-ului tău. Atunci când stabilești cea mai bună modalitate de afișare a companiei tale, Formtex va colabora cu tine și echipa ta pentru a lua în considerare factori precum bugetul și strategiile de marketing pe termen lung.

Toate standurile noastre expoziționale sunt afișaje modulare personalizate, astfel încât afacerea ta să iasă în evidență față de concurență fără cheltuielile sau efectele negative asupra mediului ale unui stand la comandă de o singură utilizare.

Briefing și design

Scrierea unui brief pentru participarea în cadrul unei expoziții este una dintre cele mai importante și fundamentale acțiuni pe care le puteți face. Cu toate acestea, există câteva lucruri de care trebuie să ții cont înainte de a face acest lucru.

Când vine vorba de crearea de standuri expoziționale modulare practice și eficiente, echipa Formtex are o experiență vastă în acest domeniu și vă poate ajuta cu plăcere.

Citeste si: De ce este atât de important iluminatul în designul interior al locuinței?

Facilități

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Un alt factor care trebuie luat în considerare imediat în procesul de planificare este acesta. De cât spațiu ai nevoie? Aveți nevoie de un birou sau de un desk textil pentru recepție? Veți avea nevoie de spațiu pentru rafturi pentru a expune mărfurile? Te-ai gândit să adaugi mai multe lumini? Intenționați să includeți laptopuri în cadrul expoziției tale? Veți folosi ecrane cu plasmă sau computer pentru a afișa videoclipul businessului tău? Te-ai gândit cumva și la o sală de conferințe? Cea mai importantă întrebare este: le va fi ușor clienților și vizitatorilor să viziteze și să se deplaseze prin standul tău expo?

Sfat bonus:

Plănuiești să participi la expoziții și în viitor sau ești mai degrabă preocupat excesiv de situația prezentă? Businessul tău probabil va fi prezent la mai multe evenimente, de aceea este esențial să te asiguri că standul tău expozițional poate fi reutilizat. Aici vine în ajutor Formtex. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI