La finalul lunii decembrie, fostul campion la patinaj Marcel Sturmer a fost declarat castigato al celui mai dur show de televiziune din lume, in varianta braziliana: Exatlon. La 32 de ani, Marcel a castigat marele premiu pus la bataie de organizatorii din Brazilia: 350.000 dolari si s-a intors acasa victorios dupa 3 luni petrecute in jungla din Republica Domincana.

Sturmer a povestit ca Exatlon a insemnat pentru el cea mai mare incercare a vietii iar zilele petrecute in constructia de lemn numita „cotet”, fara hrana si conditii elementare de viata, il vor urmari toata viata.

Insa, dupa 23 de zile consecutive in care a locuit in cotet, campionul Exatlon Brazilia a avut o adevarata revelatie, pe care a transmis-o pe pagina lui de socializare concurentilor care vor veni dupa el sa locuiasca aici.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

„Se spune ca oricine isi pierde acoperisul de deasupra capului castiga stelele. Aceasta fotografie a fost facuta cu o zi inainte de semifinala Exatlon Brazilia, in locul unde am trait 23 de zile consecutive alaturi de echipa mea de eroi. In „curtea din spate” (denumirea pe care au dat-o concurentii de la Exatlon Brazilia constructiei de lemn numita „cotet” de romani) am invatat sa continui sa lupt chiar si in situatii potrivnice, am invatat sa am rabdare si sa fiu generos.

Acolo am inceput sa cred ca as putea sa trec dincolo de ceea ce credeam ca inseamna limitele mele. Nu mi-e dor de el, dar ii voi fi mereu recunoscator pentru invataturile pe care le-am cules de aici”, a povestit Marcel Sturmer, castigatorul Exatlon Brazilia. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si