Sfinții Mihail și Gavril 2022. Cei care poartă numele de Mihail, Gavril, Mihai, Mihaela, Michi, Mişa, Mihăiţă, Mişu, Mihnea, Mihăilă, Mihalache, Mihalcea, Mihu, Gabriel, Gabriela, Gabi, Gabiță, Gavriil, Gavrilă sau alte derivate își serbează onomastica pe 8 noiembrie. Cu această ocazie, putem transmite cele mai frumoase gânduri celor dragi care poarta numele acestor sfinți.

Mai mult de 1,3 milioane de români își serbează onomastica pe 8 noiembrie, de ziua Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil. Cele

mai multe persoane care poartă acest nume sau derivate ale numelor Mihail sau Gavril sunt bărbați (726.294), cele mai întâlnite nume fiind Mihai (360.872), Gabriel (237.458), Mihail (54.158), Mihaiță (27.197) și Gavril (22.058).

Mesaje de Sfântul Mihail și Gavriil pentru prieteni 

Ziua numelui să-ţi fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta!

De Sf. Mihail şi Gavril, fie ca cei dragi să te înconjoare în căldura sufletelor lor într-o zi magică, iar fericirea să te ia in braţele ei în acest moment special!

O zi frumoasă și o viață plină de bucurii! La mulți ani, Gabriel!

Ziua numelui să-ţi fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta! La mulţi ani, Gabi!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Citeste si: Mihail și Gavril 2022 dată. Când sunt celebrați cei doi mari sfinți în calendarul ortodox

Sfinții Mihail și Gavril 2022. Mesaje de trimis prin SMS celor care își sărbătoresc ziua onomastică

Sfinții Mihail și Gavril 2022. Mesaje de trimis prin SMS celor care își sărbătoresc ziua onomastică

Să trăieşti o mie de ani şi încă o viaţă, să petrecem, să bem până dimineaţă.

Sub tavan de stele, Şi cu bani şi fără bani, Într-un miez frumos de noapte, lumea-ţi spune La mulţi ani!

Un simplu La mulţi ani plin de nobleţe, acum că m-am debranşat şi gândesc la rece!

Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros „La mulţi ani”, multă sănătate multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi.

Căţeluş cu părul creţ, să ai Jeep-ul în coteţ, şi o vilă cu piscină, Cindy Crowford ca vecină, o lopată pentru bani, sănătate, la mulţi ani!

-Dau şi eu un mesaj simpatic şi nu sun pentru că nu am bani, în ziua în care şi soarele se scoală noaptea să îţi ureze La mulţi ani!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Mesaje de Sfinții Mihail și Gavril 2022. Urări originale pentru sărbătoriții zilei

Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese și realizări. Sfântul al cărui nume îl porți să te ocrotească și să te călăuzească mereu. La Multi Ani!

Fie ca sfintii ce te protejază să-ţi aducă mult noroc, fericire si împliniri.

Să ai o zi minunată!

De ziua numelui tău şi în orice altă zi îţi urez să ai parte de momente speciale, cu bucurii şi să rămâi cu multe amintiri plăcute. Să ai o zi excelentă!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului La mulţi a

La mulţi ani şi fie ca Sfântul al cărui nume îl porți să te călăuzească mereu!

Fie ca toate întâmplările frumoase şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfinţii Mihail şi Gavril cât mai frumoasă!.

Fie ca sfintii ce te protejază să-ţi aducă mult noroc, fericire şi împliniri. Să ai o zi minunată!

Urări și felicitări frumoase Sfânții Mihail și Gavril

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni.

Îţi doresc o zi cât mai frumoasă! In zi de mare sărbătoare a Ortodoxiei vă urez multă sănatate si fericire! La mulți ani!

Zâmbește și s-aveți parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie.

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, iți doresc multă sănătate, fericire și tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine și însorite!

Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros La Mulți Ani, sănătate, multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi! Să fii mereu tânăr(ă) și cu același spirit vesel. Viața să-ți ofere clipe minunate și bucurii nemaiîntâlnite. La mulți ani fericiți.

Citeste si: Cât de mult îl iubește Corina Caciuc pe Laurențiu Reghecampf: “Nu cred că există un bărbat care să nu fie gelos.”- kfetele.ro

Citeste si: Nikita, marea absentă de la Neversea. Motivul pentru care n-a mai ajuns să cânte cu Maluma- radioimpuls.ro

Citeste si: Sfinții Mihail și Gavril 2022. Pe ce dată se sărbătoresc în acest an. Mulți români poartă numele acestor sfinți: ”La mulți ani!”

Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de această zi frumoasa mereu! La mulți ani! Fie că ziua de azi să te învăluie de bucurii și să ai parte de liniște alături de cei dragi! La mulți ani!

De Sfântul Mihail și Gavriil, fie ca cei dragi să te înconjoare cu caldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în brațele ei în acest moment special!

De Sfinţii Mihail şi Gavril, zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta toată bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare. La mulţi ani!

De ziua numelui tău cele mai frumoase dorințe să devină realitate. La multi ani, Gabriel!

Citeste si: Ce nu ai voie să faci de Sf. Mihai şi Gavril. Tradiţii și obiceiuri

Sfinții Mihail și Gavril 2022. Mesaje de trimis prin SMS celor care își sărbătoresc ziua onomastică

Sfinții Mihail și Gavril 2022. Mesaje de trimis prin SMS celor care își sărbătoresc ziua onomastică

De ziua numelui tău, îţi doresc ca toate lucrurile bune şi frumoase să te copleşească şi să strălucească în calea ta către fericire. La mulţi ani!

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească măcar jumatate din dorinţele pe care o să ţi le pui!

Dragă Mihai/ Mihaela/ Gavril/ Gabriel/ Gabriela, de ziua numelui tău îți dorim un sincer La Mulți Ani, să ai parte de mulți bani, sănătate și voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!

Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îti urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, Mihai/ Mihaela/ Gavril Gabriel/ Gabriela!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si