Bineînțeles că e practică, dar este și pe gustul tău?

Dacă vrei să arăți bine, Doamne, câte lucruri este nevoie să faci! Trebuie să te duci la coafor, să te machiezi bine, să îți pui cercei, brățară și ceas, inele, mărgele sau colier, să îmbraci rochie sau cămașă și fustă sau bluză și pantaloni, trebuie să te încalți cu pantofi în funcție de ocazia de purtare, cu toc înalt, mai mic, subțire, mai gros...

Ce geantă vei purta pe umăr? Una practică, una care să îți placă enorm sau una și practică dar și pe care o placi la maxim? Dacă te îmbraci și te accesorizezi numai cu articolele care trebuie și deloc cu ce îți dorești, toate vor sta pe tine ca pe gard.

Nu mai bine alegi articole pe gustul tău?

Diferitele gusturi pot costa la fel – luând ca exemplu gama de genti de dama, s-a ajuns ca majoritatea modelelor de genți să fie practice, frumoase și să coste rezonabil chiar dacă sunt din piele naturală. În același timp, toate au ceva unic apropo de culoare, design, număr de compartimente etc.

Gențile servesc ca exemplu perfect pentru a arăta că scopul shoppingului este acela de a obține ceva care îți trebuie dar în primul rând de a pune mâna pe ceva ce vrei. A deține, a purta, a folosi și a afișa lucruri frumoase este ceva în natura feminină.

Shopping feminin. De ce să cumperi doar lucruri care îți plac
Shopping feminin. De ce să cumperi doar lucruri care îți plac

E bine să hrănești această latură feminină, nu să o înfrânezi în numele unor scopuri practice. Te simți foarte bine dacă te poți bucura de lucrurile pe care le achiziționezi.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Dacă îți cumperi o geantă mai mare, cu trei compartimente, cu baza mai lată, cu închidere solidă, poți pune în ea și alte cumpărături făcute în sesiunea de shopping. Încap bijuteriile abia cumpărate, produsele de makeup abia luate, telefonul, tot- și îți mai rămâne și loc.

Să îți cumperi exclusiv lucruri care îți sunt pe plac!

Iar dacă bugetul este limitat, alege din nou ceea ce îți place, căutând, spre exemplu, genți de damă în locuri din care le poți obține la un preț mai bun. Sigur există!

Shopping feminin. De ce să cumperi doar lucruri care îți plac
Shopping feminin. De ce să cumperi doar lucruri care îți plac

Și dacă nu găsești tipul sau modelul preferat, poți să mai aștepți, ferindu-te de capcana compromisului de moment, fiindcă altfel sentimentul de neplăcere te va urmări luni întregi.

Mai așteaptă o săptămână sau caută și în alte locuri cunoscute pentru un bun raport între calitate și preț, cum ar fi MyOwn pentru genți.

Societatea din ultimele două secole afișează femeia cu o poșetă, o geantă în mână sau pe umăr. O arată în picturi, fotografii, mai apoi în video purtând mai multe podoabe decât bărbații, neavând buzunare la pantaloni sau cămașă, de aici și necesitatea unei genți, așa că există un standard care împinge femeile să se accesorizeze.

Citeste si: Bogdan de la Ploiești, dezvăluiri emoționante despre povestea sa de dragoste cu Cristina Pucean: „Numai Dumnezeu ne poate despărți. Simt că este jumătatea mea.”- kfetele.ro

Citeste si: S-a pronunțat sentința în cazul lui Daniel Balaciu. Câți ani va în spatele gratiilor- radioimpuls.ro

Shopping feminin. De ce să cumperi doar lucruri care îți plac
Shopping feminin. De ce să cumperi doar lucruri care îți plac

Femeile pot refuza această accesorizare, deși se pare că o acceptă și o îmbrățișează ca idee. De ce? Fiindcă le place să se înfrumusețeze. Le place să facă shopping. Ceea ce este foarte bine.

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si