Close sidebar
Close sidebar

Show exploziv la Kanal D, din toamna! George va prezenta emisiunea concurs "Super Potriveala"

Din toamna, Kanal D aduce in fata dumneavoastra un nou show exploziv! "Super Potriveala" este emisiunea concurs care va provoca cele mai cunoscute vedete sa-si testeze abilitatile si sa lupte pentru un premiu consistent.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Cunoscuta peste ocean de-a lungul a mai bine de jumatate de secol, show-ul exploziv "Super Potriveala" este considerat unul dintre cele mai de traditie si de succes la televiziuni din intreaga lume. 

A fost realizat si difuzat pana acum in tari ca:  Statele Unite, Australia, Canada, Mexic, si chiar Marea Britanie.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Carismatic si cu un succes nebun in tot ceea ce a intreprins pana acum in lumina reflectoarelor, George este cel care va sta la carma acestui show spectaculos.

SUPER PREMII LA "SUPER POTRIVEALA"

Show-ul va provoca cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul autohton sa isi testeze abilitatile, asa cum nu au mai facut-o pana acum.

Fiecare editie a concursului va aduce in fata dumneavoastra sase celebritati, dar si oameni obisnuiti, care se vor distra copios incercand sa afle cuvintele lipsa dintr-o propozitie, astfel incat raspunsurile lor sa se potriveasca cu cele ale starurilor din panel. Premiul este de 25.000 de lei.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI