Desi a trecut prin chinuri de nedescris atatia ani, femeia nu a spus nimic. In sala de judecata, ea nu a mai rabdat si a aruncat cu vorbe grele. Tatal ei a ajuns la varsta de 61 de ani si este in spatele gratiilor. La proces, fiica sa nu s-a mai abtinut.

„Tata, mi-ai rapit toate

drepturile. Mi-ai furat timpul, energia, intimitatea, demnitatea, copilaria, inocenta, adolescenta, dreptul la o viata normala si la libera exprimare. Nu este zi in viata m ea in care sa nu imi amintesc abuzurile tale. M-ai ab uzat sexual, emotionat, fizic. Nu ma lasai niciodata in pace. Nu se termina niciodata, zi dupa zi, noapte dupa noapte„, a adaugat femeia, vizibil tulburata, chiar si la 18 ani dupa ce barbatul a fost incarcerat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ororile au inceput pe cad femeia avea 3 ani si au durat pana la varsta de 16 ani. Barbatul si-a recunoscut faptele si este si in prezent in spatele gratiilor.

Ajunsa la varsta de 33 de ani, femeia spune ca a decis sa-si faca cunoscuta povestea pentru a le incuraja si pe alte femei sa vorbeasca: "Nu esti o victima daca iti spui povestea, esti o supravietuitoare".
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si