O femeie din localitatea Țăbănești, din județul Iași, a decis să își pună capăt zilelor într-un mod teribil. Când soțul ar fi ieșit să dea mâncare la animale, femeia a mers în curte și s-a aruncat în fântână, potrivit informațiilor transmise de bzi.ro.

S-a sinucis în fântâna din curte

O femeie în vârstă de 67 de ani a decis să se omoare.

Victima, care avea trei copii, și-a pus capăt vieții într-un moment în care nu era nimeni să o poată opri. 

Citește și: Cine este, de fapt, Șacalul, suspectul principal în cazul crimelor de la Constanța? Bărbatul este cunoscut pentru problemele cu poliția

Nu este pentru prima dată când femeia ar fi încercat să-și pună capăt vieții. Vecinii mărturisesc că ar fi avut probleme medicale și se afla sub tratament, iar în trecut ar mai fi încercat să se sinucidă.

Ea avea niște probleme, mai lua tratament… Este clar că a vrut să se sinucidă. Și-a așezat frumos papucii, lângă fântână, și a sărit cu capul în jos. Au venit pompierii, dar n-au mai avut ce-i face. S-a înecat acolo, a spus un vecin al soților.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

Un alt vecin a mărturisit că femeia și-a pus capăt vieții când a fost singură. Soțul acesteia s-ar fi aflat la animale, iar ea a luat decizia de a se arunca în fântână.

Citește și: Primele rezultate ale autopsiei arată cum au murit, de fapt, Delia și Denisa, ucise cu sânge rece de „Șacalul”! Ies la iveală detalii cutremurătoare în cazul dublei crime de la Constanța

În ultima perioadă, ea stătea mai mult în casă. Acum, din ce am înțeles, soțul ei era la animale când ea a sărit. A fost vorba de câteva clipe. Păcat, Dumnezeu să o ierte, a mărturisit un alt vecin.

La fața locului au intervenit autoritățile, dar a fost prea târziu. Din păcate, femeia a fost declarată decedată.

Trupul neînsuflețit al bătrânei a fost transportat la spital pentru efectuarea necropsiei, care va stabili cu exactitate cauza decesului. Polițiștii au deschis o anchetă și fac cercetări pentru a stabili cum s-a petrecut tragedia.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si