Carmen Pilar are 69 de ani si a fost diagnosticata cu tumoare pe creier. Medicii le-au spus fiicei si ginerelui sa o ia acasa pentru ca nu mai este nimic de facut pentru batrana care in curand isi va da ultima suflare. Ce au facut acestia cu Carmen este de-a dreptul infiorator.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Desi nu era constienta in momentul in care a fost luata din spital, femeia in varsta de 69 de ani era totusi in viata. Dar fiica sa si ginerele nu au tinut cont de asta si, dornici sa scape cat mai repede de batrana, au dus-o la pompe funerare si le-au spus angajatilor ca este moarta si sa o pregateasca pentru inmormantare.

Carmen a stat o noapte intreaga intinsa pe o masa mortuara si acoperita cu un giulgiu, iar a doua zi dimineata angajatii au vrut sa imbalsameze.

Cand au vrut sa o injecteze cu formol, batrana a inceput sa tipe, lasang angajatii in stare de joc. Acestia au anuntat imedial politia si au luat legatura si cu fiica femeii.

Citeste si: Filip, baietelul bolnav care isi dorea sa fie inmormantat langa mama lui, a murit. "Ingropati-ma in sicriul mamei mele ca sa aiba grija de mine in ceruri!"

Carmen a fost dusa de urgenta la spital si se afla acum la sectia de terapie intensiva, iar fiica si ginerele au fost arestati, scrie Daily Mail.
Proprietarul firmei de servicii funerare a fost sanctionat pentru ca a acceptat "un cadavru" fara un certificat de deces. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si