Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat și-a înscenat moartea după uciderea fiicei sale. Bărbatul a pus planul la cale alături de soție

Un bărbat condamnat pentru uciderea fiicei sale și-a înscenat moartea pentru a scăpa de pedeapsă. Planul a fost pus la punct de individ și soția sa.

Georgiana Balaban,

Caz șocant în India.

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat din India a fost condamnat la închisoare după ce și-a ucis copilul. El a omorât apoi, o persoană similară la vârstă și corpolență, pentru a-i atribui propria sa identitate și pentru a scăpa de pedeapsă.

Conform BBC, poliția din statul indian Uttar Pradesh a arestat un bărbat de 36 de ani, care a ucis o persoană similară ca vârstă și corpolență, pentru a-i atribui propria sa identitate.

Citeste si: Moarte tragică a unui băiețel, în timp ce se ducea spre școală. De ce a murit micuțul?

Sudesh Kumar, suspectul arestat, a beneficiat de complicitatea soției sale, pe care polițiștii au reținut-o ulterior.

Caz șocant în India

Bărbatul a fost arestat în 2018 după ce și-a ucis fiica. Din motive pandemice, el a fost eliberat condiționat.

Unele state indiene au eliberat condiționat mai mulți deținuți pentru a preveni cazurile de COVID-19 în închisoare, conform BBC.

Citeste si: Un adolescent și-a decapitat sora însărcinată pentru că se căsătorise. El a fost ajutat de către mama lor

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Sudesh Kumar a crezut că oamenii legii îi vor anula eliberarea condiționată și a conceput, în libertate, un plan care să îl scape de închisoare. Planul presupunea uciderea unui bărbat cu înălțimea și greutatea similare cu cele ale propriei sale persoane.

Individul l-a ucis pe Domen Ravidas. Este vorba despre un zidar angajat de criminal pentru lucrări de reparație la domiciliu. Trupul neînsuflețit al zidarului a fost descoperit pe un teren de la marginea orașului.

Cadavrul a fost ars, încât identificarea a fost imposibilă. Însă asupra sa au fost găsite documentele de identitate ale lui Sudesh Kumar. Anupama, soția lui Kumar, a identificat cadavrul ca fiind al soțului său.

Citeste si: Un pieton a fost accidentat mortal pe autostrada A2. Circulația a fost restricționată

Planul cuplului nu a fost dus până la capăt. Poliția a recuperat imagini de pe o cameră de supraveghere în care a fost surprins suspectul în timp ce transporta cadavrul victimei pe o bicicletă.

După ce au constatat că suspectul în cazul uciderii propriei fiice și-a înscenat moartea omorând încă o dată, polițiștii au primit o imformație conform căreia Kumar urma să-și viziteze soția. Autoritățile i-au arestat pe cei doi în casa lor din New Delhi.

Citeste si: Doi studenți marocani, audiați în cazul crimei din Iași! La ce concluzie au ajuns anchetatorii

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI