Close sidebar
Close sidebar

Și-a înscenat răpirea pentru a petrece o noapte de neuitat cu amanta. Planul unui australian a fost dat peste cap după ce soția sa a sunat la poliție ca să anunțe dispariția

Caz incredibil în Australia! Un bărbat a încercat să-și însceneze propria răpire, pentru a petrece o noapte fierbinte alături de amantă. Spre ghinionul său, nu s-a gândit nici o secundă că soția sa va fi cea care îi va ruina planul. Îngrijorată că soțul ei ar fi putut păți ceva grav, femeia a sunat la poliție. Planul bărbatului a eșuat, iar acum este obligat să plătească despăgubiri autorităților pentru timpul și resursele irosite.

Alexandra Costea,

Și-a înscenat răpirea petru a petrece o noapte de neuitat cu amanta. Planul unui australian a fost dat peste cap după ce soția sa a sunat la poliție ca să anunțe dispariția

[Sursa foto: Daily Mail]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Paul Iera a ajuns în fața judecătorilor din Wollongong, Australia, împreună cu familia sa. Individul riscă să-și petreacă următorii șapte ani din viață în închisoare după ce și-a înscenat propria răpire.

Citește și: Cel mai bogat câștigător la loto a achiziționat o vilă de lux „îngrozitoare”! Proprietatea din Los Angeles pe care Edwin a cheltuit 47 de milioane de dolari

Bărbatul în vârstă de 35 de ani a recunoscut că și-a înscenat răpirea pentru a putea petrece o noapte fierbinte alături de amantă. Totul a avut loc în noaptea de Revelion, atunci când Paul a vrut să petreacă trecerea în noul an alături de amanta, și nu cu soția lui.

[Sursa foto: Daily Mail]

Și-a înscenat propria răpire pentru a petrece o noapte fierbinte alături de amantă

Acesta i-a spus soției că urmează să se întâlnească cu un partener de afaceri în acea noapte. De fapt, individul plănuia să se întâlnească cu femeia care îl făcea să trăiască o viață dublă la momentul actual, notează jurnaliștii de la  9news.

Citește și: Mai mulți flamingo au ajuns în statul american Wisconsin. Este pentru prima oară în istorie. Spectacolul creat de păsările roz

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Cu scopul de a petrece mai mult timp în compania amantei, celor doi îndrăgostiți le-a venit ideea de a trimite un mesaj soției lui Paul, prin care îi spuneau că aceasta a fost răpit. Mai mult, aceștia au menționat în mesajul cu pricina că femeia trebuie să plătească o sumă de bani pentru a-ți elibera iubitul soț. 

„Îți mulțumesc că mi l-ai trimis pe Paul, acum trebuie să plătești dacă îl vrei înapoi. Îl vom ține cu noi până dimineața”,  a fost mesajul trimis de cei doi către soția bărbatului în vârstă de 35 de ani. Acest mesaj a înspăimântat-o în adevăratul sens al cuvântului pe soția lui Paul.

Poliția a cheltui 25.000 de pentru a-l căuta pe Paul

Panicată și speriată de ceea ce i se putea întâmpla soțului ei, fără să stea pe gânduri, femeia a sunat imediat la poliție, în încercarea disperată de a-l salva. Conform calculelor efectuate ulterior de oamenii legii, se pare că aceștia au lucrat la acest caz aproximativ 200 de ore. Mai mult, pentru a-l salva pe bărbatul în vârstă de 35 de ani, poliția a cheltuit suma de 25.000 de dolari.

Echipa specială a început căutările în seara de 31 decembrie 2022, iar în dimineața de 1 ianuarie 2023, în jurul orei locale 10, polițiștii au identificat mașina în care Paul se afla împreună cu amanta.

[Sursa foto: Daily Mail]

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește și: Un jurnalist a fost bătut crunt de un grup de adolescenți. Minorii au vrut să-i fure bicicleta. „Îmi pare rău”

În primă fază, în încercarea de a păcăli autoritățile, Paul a mărturisit că a fost răpit de un grup de bărbați, doar că a fost eliberat după câteva ore. După 12 zile de la așa-zisa răpire, individul a fost arestat pentru acuzații false.

Acum, Paul Iera este obligat să plătească despăgubiri în valoare de 16.200 de dolari către Guvern. De asemenea, acesta riscă și să-și petreacă următorii șapte ani în spatele gratiilor pentru ceea ce a făcut.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI