O femeie din Iași a recurs la un gest tragic, disperat, pentru a supraviețui. Apartamentul în care se afla cu copilul său a fost cuprins de flăcări. Pentru a supraviețui incendiului, femeia și-a învelit copilul într-o plapumă, l-a aruncat la etaj, după care a sărit în gol.

A sărit în gol după ce și-a aruncat copilul pentru a supraviețui în fața incendiului

O femeie a trecut prin clipe îngrozitoare după ce a fost nevoită să recurgă la un gest disperat pentru a supraviețui.

Apartamentul în care aceasta se afla, împreună cu copilul său în vârstă de aproximativ un an, a fost cuprins de flăcări.

Femeia a aruncat pe geam mai multe haine, apoi și-a învelit copilul într-o plapumă, după care l-a aruncat de la geam. După gestul extrem, femeia s-a aruncat în gol, de la etajul trei al blocului.

Tragedia s-a petrecut în municipiul Iași, pe aleea Decebal, la ora 15:06. Femeia și copilul au căzut în gol de la etajul al treilea, dintr-un bloc de 12 etaje. Incendiul a fost raportat autorităților, prin numărul telefonic de urgență, 112, de către vecini.

La fața locului s-au deplasat imediat mai multe echipaje de pompieri, echipaje SMURD, echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi pentru a-i prelua pe cei doi. Atât mama, cât și copilul au fost transportați de urgență la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare, relatează antena3.ro.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Incident șocant în județul Vaslui. Un bătrân nevăzător a fost găsit carbonizat, după ce locuința sa a fost cuprinsă de flăcări

incendiu intr un apartament dintr un bloc

S-a aruncat în gol după ce și-a aruncat copilul de la etaj, pentru a supraviețui incendiului

[Sursa foto: istockphotos]

Autoritățile au intervenit cu trei autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă, o auto platformă pentru salvări de la înălțime, o autospecială de primă intervenție și un echipaj de prim ajutor calificat. Din blocul locuibil au fost evacute cu ajutorul pompierilor 10 persoane, iar 15 oameni s-au autoevacuat.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Femeia ar avea vârsta de 30 de ani, iar copilul are 5 luni. Cei doi au fost preluați în stare gravă de medici. În urma căderii, femeia a suferit o politraumă prin cădere de la înălțime, contuzie la coloana cervicala, contuzie toracoabdominală, fractura de bazin, arsură prin flacăra de gradul 1-2 pe aprox 9% din membrul superior drept. Copilul de sex masculin a suferit politraumă prin cădere de la înălțime, TCC sever cu înfundarea cutiei craniene. La momentul predării la UPU Pediatrie, băiețelul de 5 luni a intrat în stop cardio respirator, iar medicii au început imediat manevrele de resuscitare.

În acest moment, autoritățile cercetează cauzele care au condus la izbucnirea incendiului. Pagubele sunt de ordin material, fiind cuprinse de flăcări mai multe obiecte de mobilier și produse textile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si