Membrii unei familii din comuna Poieni au trecut prin momente de groaza cand s-au dus la morga sa ridice cadavrul unei rude. Doua fiice si un nepot al femeii decedate au suferit un soc cand au intrat in morga sa ridice sicriul.

Femeia decedata avea infasurat in jurul capului un pampers, puternic strans, iar nasul

parea a fi rupt. Familia persoanei decedate sustine ca un lung sir de nereguli s-a petrecut in Spitalul Huedin de la internarea rudei lor pana la ridicarea cadavrului acesteia de la morga. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Chiar si la ridicarea cadavrului, sustin femeile, un angajat de la morga era beat.

Fiicele acuza ca mama lor a fost tinuta nemancata, nehidratata si in dureri cumplite, in timp ce pe patul de spital zacea in mizerie.

Noaptea in care femeia si-a dat ultima suflare nu a fost deloc usoara. Asistentele nu au auzit strigatele de durere ale femeii, dar dimineata s-au dus sa-i puna perfuzie. Era prea tarziu, femeia murise cu mainile inclestate si cu gura deschisa de la urletele de durere.

Citeste mai mult pe ziarulclujean.ro
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si