Procurorii au aratat in rechizitoriu ca barbatul era casatorit din 1971 cu sotia sa, Veronica, cu 4 ani mai in varsta decat el.

Cei doi obisnuiau sa consume frecvent alcool, iar pe acest fond intre

ei au avut loc mai multe scandaluri, care au fost observate si auzite si de vecini.  Agresiunile nu au fost insa raportate niciodata oficial la politie si nu au existat dosare penale in care barbatul sa fie cercetat, relateaza Monitorul de Suceava.

Citeste si: Caz cutremurator! Doi parinti s-au aruncat in fata trenului impreuna cu cei trei copii, cu varste cuprinse intre 3 si 16 ani. Cum au fost gasiti cei 5

Pe 23 septembrie, cei doi soti au consumat alcool, separat, la diferite crasme, a rezultat din ancheta.
Seara, in jurul orei 21.00, ajuns acasa, Gheorghe Magazin s-a luat la cearta cu sotia sa, dupa care a inceput sa o bata.

„Din probatoriul administrat a rezultat ca inculpatul Magazin Gheorghe a exercitat multiple acte de agresiune cu pumni, picioare si corpuri contondente dure asupra victimei in curtea imobilului comun din localitatea Dumbraveni, dupa care a tarat corpul victimei in interiorul locuintei”, au aratat procurorii.

Socant este ca vecinii au relatat ca au auzit zgomote si tipete pe parcursul mai multor ore in acea noapte. Cum scandalurile si bataile erau dese in familia Magazin, nimeni nu a sesizat nimic.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Barbatul nu a dat dovada de nici o urma de compasiune fata de femeia cu care traia din 1971. Foarte probabil, si alcoolul a jucat un rol esential in aceasta atitudine.

„Din cercetari a rezultat banuiala rezonabila ca desi si-a dat seama ca actele sale au condus la decesul victimei, inculpatul s-a culcat in aceeasi incapere cu aceasta, ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic deosebit”, se arata intr-un comunicat al procurorilor.
A doua zi, dupa ce s-a trezit, barbatul a mers la carciuma din sat, ignorand trupul neinsufletit al sotiei sale.

Citeste mai multe AICI.

Foto: Monitorul de Suceava
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si