Close sidebar
Close sidebar

Și-a organizat propria înmormântare după care a vrut să se sinucidă. Poliția a intervenit

Un pensionar italian a vrut să părăsească această lume într-un mod inedit. Bărbatul și-a pregătit propria înmormântare, apoi intenționa să-și pună capăt zilelor.

Diana Bostan,

Poliția italiană

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bătrânul locuia în Roccastrada, o localitate din provincia Grosseto, iar pe data de 21 martie a plecat spre o agenție de pompe funebre, acolo unde a pus la punct toate detaliile evenimentului.

Bărbatul a lăsat mesaje de adio familiei

Potrivit presei din Italia, planul bărbatului a fost compromis de sosirea polițiștilor, care au fost alertați de cei de la pompe funebre.

Citește și: Cruzime de neimaginat! O mamă și-a aruncat bebelușul de doar 2 luni de la etajul 5! Ce s-a întâmplat cu micuțul

Dorința bărbatului, dar și comportamentul ciudat, le-a dat de gândit angajaților, iar polițiștii și-au dat seama că bărbatul va încerca să-și ia viața.

Polițiștii au intervenit la timp

Carabinierii au ajuns la locuința bărbatului din Roccastra, acolo unde bărbatul conectase un furtun de plastic la evacuarea mașinii sale, ducându-l în interiorul habitaclului unde intenționa să-și pună capăt zilelor.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: O moldoveancă din Italia a violat o bătrână de 93 de ani pe care o îngrijea: „Voia să scoată diavolul din ea”

Polițiștii au descoperi și mai multe mesaje de adio, iar după ce l-au liniștit pe bărbat, acesta a ajuns la spital.

Citește și: VIDEO- Polițiști acuzați de crimă în SUA! Irvo Otiento este bărbatul care a murit prin sufocare după ce a fost pus la pământ de autorități

După ce a fost examinat, pensionarul a fost încredințat membrilor familiei sale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI