Ziarul Adevarul prezinta povestea emotionanta a unei tinere care dupa 27 de ani petrecuti in SUA alaturi de familia adoptiva s-a intors in Romania pentru a-si regasi mama biologica.
Daniela Florentina Dumitru a fost data spre adoptie cand avea doar 4 luni, deoarece mama ei, o adolescenta de 16 ani nu avea posibilitati pentru a o creste. Daniela a fost adoptata de o familie de americani care i-au oferit o copilarie fericita.
Cu noua ani in urma, mama adoptiva a tinerei a murit din cauza cancerului, boala necrutatoare cu care se lupta acum si mama naturala.
Anul trecut tanara a reusit sa isi gaseasca mama naturala, care din pacate, este pe patul de suferinta. Cele doua locuiesc in subsolul unui bloc din Bucuresti.
Citeste intreaga poveste AICI.

Ziarul Adevarul prezinta povestea emotionanta a unei tinere care dupa 27 de ani petrecuti in SUA alaturi de familia adoptiva s-a intors in Romania pentru a-si regasi mama biologica. Daniela Florentina Dumitru a fost data spre adoptie cand avea doar 4 luni, deoarece mama ei, o adolescenta de 16 ani nu avea posibilitati pentru a o creste.

Daniela a fost adoptata de o familie de americani care i-au oferit o copilarie fericita. Cu noua ani in urma, mama adoptiva a tinerei a murit din cauza cancerului, boala necrutatoare cu care se lupta acum si mama naturala.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Anul trecut tanara a reusit sa isi gaseasca mama naturala, care din pacate, este pe patul de suferinta. Cele doua locuiesc in subsolul unui bloc din Bucuresti.

Citeste intreaga poveste AICI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si