Close sidebar
Close sidebar

Si-a pierdut mama adoptiva, iar mama biologica este pe patul de moarte. Povestea unei tinere romance date spre adoptie in SUA

Daniela Florentina Dumitru are 27 de ani si a crescut de la varsta de 4 luni in SUA, intr-o familie adoptiva. In urma cu un an si-a regasit mama naturala, dar din pacate, femeia este grav bolnava.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Ziarul Adevarul prezinta povestea emotionanta a unei tinere care dupa 27 de ani petrecuti in SUA alaturi de familia adoptiva s-a intors in Romania pentru a-si regasi mama biologica.
Daniela Florentina Dumitru a fost data spre adoptie cand avea doar 4 luni, deoarece mama ei, o adolescenta de 16 ani nu avea posibilitati pentru a o creste. Daniela a fost adoptata de o familie de americani care i-au oferit o copilarie fericita.
Cu noua ani in urma, mama adoptiva a tinerei a murit din cauza cancerului, boala necrutatoare cu care se lupta acum si mama naturala.
Anul trecut tanara a reusit sa isi gaseasca mama naturala, care din pacate, este pe patul de suferinta. Cele doua locuiesc in subsolul unui bloc din Bucuresti.
Citeste intreaga poveste AICI.

Ziarul Adevarul prezinta povestea emotionanta a unei tinere care dupa 27 de ani petrecuti in SUA alaturi de familia adoptiva s-a intors in Romania pentru a-si regasi mama biologica. Daniela

Florentina Dumitru a fost data spre adoptie cand avea doar 4 luni, deoarece mama ei, o adolescenta de 16 ani nu avea posibilitati pentru a o creste.

Daniela a fost adoptata de o familie de americani care i-au oferit o copilarie fericita. Cu noua ani in urma, mama adoptiva a tinerei a murit din cauza cancerului, boala necrutatoare cu care se lupta acum si mama naturala.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Anul trecut tanara a reusit sa isi gaseasca mama naturala, care din pacate, este pe patul de suferinta. Cele doua locuiesc in subsolul unui bloc din Bucuresti.

Citeste intreaga poveste AICI.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI