Subhreet Kaur Ghumanhas este o tanara din India care in anul 2009, in urma unui accident, si-a pierdut piciorul stang. Ea lucra atunci ca asistenta medicala si a fost devastata de durere dupa ce medicii i-au amputat piciorul.


Nu stia insa ca aceasta pierdere avea sa o ajute sa isi implineasca visul de o viata.

"Intotdeauna mi-a placut sa dansez, dar parintii mei au vrut ca eu sa studiez si sa devin asistenta medicala. Accidentul mi-a schimbat viata. Mi-a luat piciorul, dar mi-a oferit determinarea de care aveam nevoie pentru a-mi implini visul", a declarat Subhreet.
Cu multa munca si recuperarea, ea a invatat sa mearga din nou in urma accidentului. Treptat, a redevenit increzatoare si a inceput chiar sa danseze, in ciuda faptului ca are doar un picior.

Ea si-a facut curaj si a decis sa participe la un concurs de talente din India. Acela a fost momentul in care viata tinerei s-a schimbat complet.

Ea a cucerit pe loc juriul si publicul, reusind sa ajunga pana in finala, dar, din pacate, nu a obtinut marele premiu.
Concursul i-a schimbat in bine viata tinerei, care a devenit un fel de vedeta in tara ei. Oamenii o recunosc si o roaga sa faca poze cu ei si sa le ofere autografe.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Dupa ce medicii i-au amputat piciorul stang, Subhreet a crezut ca o sa ramana singura toata viata. "Cine ar dori sa se casatoreasca cu o fata care are doar un picior?", isi spunea tanara. Doar ca instructorul de la sala care a ajutat-o pe tanara cu recuperarea in urma accidentului nu ii impartasea fetei opinia. El s-a indragostit de Subhreet in ciuda handicapului ei si a cerut-o in casatorie.

"Eram la sala cand Yash s-a apropiat incet de mine, a ingenuncheat si a scos un inel din buzunar. Nu imi venea sa cred ca ma cere in casatorie. Era ca un vis care a devenit realitate", a declarat tanara pentru Daily Mail.

Mai multe poze cu tanara AICI


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si