Primarul orasului, Aurel Bajenaru, are în biroul sau mai multe albume ale artistei si se gandeste cum sa cinsteasca numele acesteia.

“Am primit CD-urile anul trecut, cand a venit la noi, acasa. Am mai vorbit si cu ea la telefon si dorinta ei era sa dam numele ei Casei de Cultura. Nu vrem sa luam decizii manate de sentimente, însa eu voi propune consilierilor locali sa îi îndeplinim aceasta dorinta a ei.

A fost o artista, nu putem sa numim o strada dupa Ionela Prodan”, a explicat Aurel Bajenaru, primarul orasului Dabuleni pentru Libertatea.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

In viitor, autoritatile locale din orasul în care a crescut se gandesc sa realizeze si un festival dedicat artistei.

“Lelia ale Tache Prodan este foarte iubita de oameni, aproape toate cantecele ei au fost culese din folclorul local si s-a inspirat de la lautari din localitate, precum Gicu Dinca, Ficuta si Duman.

Era mereu cu zambetul pe buze, baietoasa, spunea ce simte tot timpul, nu era rau intentionata si nici nu putea tine supararea”, povesteste edilul localitatii despre Ionela Prodan.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si