Close sidebar
Close sidebar

Si-a prins gatul intre usile metroului si nimeni nu a sarit sa o ajute

Aceasta femeie si-a prins gatul intre usile unui metrou, iar oamenii trec nepasatori pe langa ea, fara sa o ajute. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere si au devenit virale.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Incidentul a avut loc intr-o statie de metrou din New York, unde o femeie a incercat sa coboare in momentul in care usile trenului se inchideau. Gatul femeii a fost prins intre usi, lucru care nu pare sa ii afecteze pe ceilalti calatori.

Mai multe persoane sunt filmate trecand pe langa femeia intepenita si nimeni nu incearca sa ii acorde acesteia o mana de ajutor.


Reprezentatii metroului au declarat ca usile au fost deschise la scurt timp dupa incident si ca nu a avut nevoie de ingrijiri medicale, scrie New York Post.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI