Si-a pus in par rosu ca focul ca sa-i surada norocul.

"Actionam, facem un nou look de toamna. Am plecat direct pe niste culori de toamna, un degrade de toamna."

PAUL BALANEANU: "Avem culori de toamna, maro rosu, portocaliu, aramiu, aluna, avem un mov foarte inchis dupa cum se vede. Un pic de roz! Un pic de roz…daaa si un pic de roz."



RONA HARTNER:" Trebuie sa ma asortez cu rochiile, intelegi? Deci daca nu ma asortez cu rochia, nu se poate."

Nu se potoleste Rona Hartner sa isi frapeze publicul!

RONA HARTNER: Daca muscati din mine, in schimb, ma supar sa stii, da ca ma luati pe post de fructa, de cine stie ce trufanda, vreau sa va spun ca ma supar. Parul va fi un copac de toamna iar fructele vor fi cele care acompaniaza aceasta toamna."



Curata capodopera a iesit din mainile dibace ale hair-stilistului Paul Balaneanu.

RONA HARTNER: "Ai vazut ce putin dureaza, ce inseamna un artist creativ? Eu sunt artista, pot sa fac ce vreau eu, nu sunt vedeta. Vedeta e oricine la ora actuala."


Ca o artista adevarata, Rona Hartner nu sta o clipa locului.

RONA HARTNER: "M-am mutat pe Coasta de Azur in vara aceasta si sunt foarte fericita. Si sunt foarte foarte fericita. Am trait toata copilaria mea in orase mari in Bucuresti pe urma m-am mutat direct la Paris sunt satula, satula de poluarea urbana."

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro



Si s-a gandit sa-l ia cu ea pe prietenul hairstylist ca sa-l ajute sa se acomodeze cu lamaiul si portocalul din gradina ei. Poate mai schimba si meniul din coafura.

RONA HARTNER: "Am 16 plaje in jurul casei mele"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si