Close sidebar
Close sidebar

Si-a sacrificat cariera pentru a-si ajuta fiicele, atlete, sa isi indeplineasca visul olimpic. In realitate, le-a oferit acestora 14 ani de abuzuri sexuale, molestare si tortura, cu acordul sotiei

Doua surori atlete din Australia au trecut prin iad in ultimii 14 ani din cauza abuzurilor sexuale inimaginabile la care au fost supuse de catre tatal lor. In tot acest timp, mama fetelor a asistat pasiva la ororile la care au fost supuse fetele. Judecatorii vor anunta sentinta in acest caz in luna octombrie.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

"Tata m-a abuzat prima data cand aveam 5 ani. Mama se afla la spital, unde o nastea pe sora mea" declara cea mai mare dintre surori.
"Am fost abuzata in asa fel incat am crezut ca o sa mor". povesteste tanara care face terapie de doua ori pe saptamana, in speranta ca va putea sa isi revina dupa o viata intreaga de tortura si ca va putea sa duca o viata normala.
Tatal fetelor a renuntat la slujba pe care o avea si a devenit antrenorul personal al fetelor, care practicau atletismul. El le-a spus fetelor ca ele sunt "proprietatea lui".
Una dintre fete le-a povestit juratilor ca odata tatal ei a abuzat-o sexual in masina, in timp ce se aflau la o competitie sportiva.
Juratii care au participat la proces au declarat ca acesta este cel mai grav caz de abuz pe care l-au intalnit pana acum.
Fiica cea mica a fost legata cu sarma ghimpata si inchisa intr-un cotet pentru pasari timp de trei zile si trei nopti de catre tatal ei, dupa ce acesta a violat-o. El le-a spus atunci celorlalti membrii ai familiei ca fata se afla la o prietena unde va ramane cateva zile.
In toti acesti ani fetele au fost violate, molestate si mutilate, si-au petrecut nopti intregi inchise in sopron, batute si amenintate ca vor fi ucise.
Timp de 14 ani, mama lor nu a luat nicio masura pentru a le proteja pe fete si a asistat pasiva la ororile la care acestea erau supuse. Ba mai mult, ea le dadea sfaturi fetelor despre cum sa procedeze pentru a-si satisface tatal, despre care spunea ca "este un tata minunat. Ar face orice pentru voi".
Una dintre fete le-a povestitit juratilor ca atunci cand avea 14 ani, tatal sau a crezut ca ea este insarcinata si in timpul unui antrenament sportiv, a aruncat o minge medicinala pe burta fetei, relateaza The Sidney Morning Herald.
In luna octombrie cei doi parinti isi vor primi sentintele in procesul in care tatal este acuzat de 73 de abuzuri sexuale comise asupra minorilor.

"Tata m-a abuzat prima data cand aveam 5 ani. Mama se afla la spital, unde o nastea pe sora mea" declara cea mai mare dintre surori. "Am fost abuzata in asa fel incat am crezut ca o sa mor" povesteste tanara care face terapie de doua ori pe saptamana, in speranta ca va putea sa isi revina dupa o viata intreaga de tortura si

ca va putea sa duca o viata normala. Tatal fetelor a renuntat la slujba pe care o avea si a devenit antrenorul personal al acestora, care practicau atletismul. El le-a spus fetelor ca ele sunt "proprietatea lui".

Una dintre fete le-a povestit juratilor ca odata tatal ei a abuzat-o sexual in masina, in timp ce se aflau la o competitie sportiva. Juratii care au participat la proces au declarat ca acesta este cel mai grav caz de abuz pe care l-au intalnit pana acum. Fiica cea mica a fost legata cu sarma ghimpata si inchisa intr-un cotet pentru pasari timp de trei zile si trei nopti de catre tatal ei, dupa ce acesta a violat-o. El le-a spus atunci celorlalti membrii ai familiei ca fata se afla la o prietena unde va ramane cateva zile.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

In toti acesti ani fetele au fost violate, molestate si mutilate, si-au petrecut nopti intregi inchise in sopron, batute si amenintate ca vor fi ucise.Timp de 14 ani, mama lor nu a luat nicio masura pentru a le proteja pe fete si a asistat pasiva la ororile la care acestea erau supuse. Ba mai mult, ea le dadea sfaturi fetelor despre cum sa procedeze pentru a-si satisface tatal, despre care spunea ca "este un tata minunat. Ar face orice pentru voi".

Una dintre atlete le-a povestitit juratilor ca atunci cand avea 14 ani, tatal sau a crezut ca ea este insarcinata si in timpul unui antrenament sportiv, a aruncat o minge medicinala pe burta fetei, relateaza The Sidney Morning Herald.
In luna octombrie cei doi parinti isi vor primi sentintele in procesul in care tatal este acuzat de 73 de abuzuri sexuale comise asupra minorilor.

 

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI