Close sidebar
Close sidebar

Si-a scos nevasta la vanzare! Motivele sunt halucinante: "Corp decent si aptitudini in bucatarie". Cat a oferit un barbat pe ea

Un sot pus pe farse a dus misoginismul la urmatorul nivel cand si-a pus sotia la vanzare pe E-Bay ca pe o masina la mana a doua - dar a ramas mut de uimire cand cineva a licitat o suma care depaseste pretul standard al unui Jaguar.


DISTRIBUIE
acest articol

 

Tata a doi copii, Simon O'Kane a postat o poza cu sotia suferinda, Leandra, impreuna cu motivele pentru care o vinde, cat si beneficiile si dezavantajele achizitionarii.

Acestea includ "corp decent si aptitudini in bucatarie" si descriind-o ca nefiind noua, "dar mai are cateva mile bune in ea". Motociclistul entuziast O'Kane, din Wakefield, Yorkshire, si-a pus sotia la vanzare in jurul orei 22:00 intr-o zi de miercuri dupa ce a afirmat ca nu i-a pasat atunci cand acesta se simtea foarte rau.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Barbatul, in varsta de 33 de ani, a ramas socat cand suma licitatiei a ajuns la 65.880 de lire sterline in doar doua zile- desi a "vrut sa il omoare" cand a descoperit a doua zi ca este pusa la vanzare. 

Sursa foto: MercuryPress
Simon O'Kane, un inginer in telecomunicatii si mandru detinator al unui Triumph Daytona 650, a spus ca:

"Am venit de la munca simtindu-ma putin obosit si rau- sotia mea a mimat ca ii pasa dar a spus ca munceste foarte mult si pierde noptile, practic ajungand sa se planga la mine".

 

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI