Close sidebar
Close sidebar

Şi-a ucis bebeluşul de nici două luni, dar judecătorii au scăpat-o de închisoare

O tânără în vârstă de 30 de ani a adormit atât de adânc după ce consumase o sticlă de vodkă, încât nu a mai simţit nimic în jurul ei. Când s-a trezit, fetiţa ei de doar şapte săptămâni murise sufocată.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

În urmă cu două zile, Stacey Atkinson a consumat o stcilă de vodkă pe canapeaua din casa ei. Ameţită de aburii alcoolului, femeia nu a realizat şi a adormit lângă fiica ei. În timp ce dormea însă, şi-a sufocat fetiţa de nici şapte săptămâni.

Când s-a trezit, a încercat din răsputeri să-şi salveze fiica până la venirea medicilor, însă corpul ei firav nu a mai rezistat şi a murit.

Stacey Atkinson a plâns ieri în faţa judecătorilor din Liverpool, în timp ce detaliile grave ale morţii copilului i-au fost citite cu voce tare.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

„Va purta aceasta vină pentru tot restul vieţii ei – că fata ei, Chloe, a avut încredere în ea şi ea a dezamăgit-o”, a declarat avocatul lui Stacey, Laura Tipping.

Judecătorul a hotărât că nu este cazul ca femeia să stea închisă pentru că, e foarte convins că Stacey Atkinson are remuşcări şi "ca a învăţat ceva din experienţa ei dramatică".

Femeia care şi-a ucis fiica de doar şapte săptămâni a primit o condamnare de un an cu suspendare.

 

Sursa: Spynews

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI