În urmă cu două zile, Stacey Atkinson a consumat o stcilă de vodkă pe canapeaua din casa ei. Ameţită de aburii alcoolului, femeia nu a realizat şi a adormit lângă fiica ei. În timp ce dormea însă, şi-a sufocat fetiţa de nici şapte săptămâni.

Când s-a trezit, a încercat din răsputeri să-şi salveze fiica până la venirea medicilor, însă corpul ei firav nu a mai rezistat şi a murit.

Stacey Atkinson a plâns ieri în faţa judecătorilor din Liverpool, în timp ce detaliile grave ale morţii copilului i-au fost citite cu voce tare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Va purta aceasta vină pentru tot restul vieţii ei – că fata ei, Chloe, a avut încredere în ea şi ea a dezamăgit-o”, a declarat avocatul lui Stacey, Laura Tipping.

Judecătorul a hotărât că nu este cazul ca femeia să stea închisă pentru că, e foarte convins că Stacey Atkinson are remuşcări şi "ca a învăţat ceva din experienţa ei dramatică".

Femeia care şi-a ucis fiica de doar şapte săptămâni a primit o condamnare de un an cu suspendare.

 

Sursa: Spynews


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si